Хотели

Спа хотел Орфей в Девин е най-добрият петзвезден балнео хотел за 2021 г.

   
Спа хотел Орфей в Девин е най-добрият петзвезден балнео хотел за 2021 г.

Спа хотел Орфей е разположен в центъра на град Девин и е модерен комплекс с възможности за отдих, спорт, развлечение и балнеолечение. Хотелът разполага с 123 стаи. Сред основните конкурентни предимства на комплекса са уютната атмосфера и възможността за пълноценна почивка, качеството на спа услугите и не на последно място – вкусната храна. Гостите на хотела могат да се любуват на българска, европейска и ориенталска кухня. Хотелът предлага и прекрасни условия както за отдих, така и за спорт. Също така е редовен домакин на редица конкурси и фестивали.

Балнеологичният блок на Спа хотел Орфей е единствен по рода си и е изграден по начин, позволяващ провеждането на най-съвременни и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика, рехабилитация и рекреация.

spa hotel orpheus

Хотелът се захранва от два минерални извора, известни с лечебните си свойства – Беденски и Девински извор. Това превръща Спа хотел Орфей както в атракционен и привлекателен център, така и в място за провеждането на най-съвременните и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика и рекреация.

spa hotel orpheus



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати