Хотели

Парк хотел Зелена Европа в Хасково е най-добрият четиризвезден градски хотел за 2021 г.

  01.12.2021 15:39  
Парк хотел Зелена Европа в Хасково е най-добрият четиризвезден градски хотел за 2021 г.

Парк Хотел Зелена Европа е разположен в началото на емблематичния за град Хасково парк Кенана, в непосредствена близост до тенис кортовете. Това е мястото, където всички удобства на градската среда се съчетават по един изключителен начин с атмосферата на спокойствие и релакс сред природата. Комплексът предлага на своите гости 72 елегантно обзаведени стаи и апартаменти, две напълно оборудвани конферентни зали , два ресторанта с изключителен дизайн и изискана кухня.

zelena evropa
zelena evropa

Гостите могат да релаксират в СПА центъра , наслаждавайки се на разнообразните терапии и масажи. Комплексът разполага със закрит басейн, подходящ за спортно плуване и открит басейн за летен релакс.

zelena evropa
zelena evropa

Парк Хотел Зелена Европа е инвестиция на Монолит АД в размер на 5 000 000 евро. Осигурява работни места на 50 човека, като подава ръка на мнозина млади хора, скоро завършили образованието си , да се реализират в сферата на туризма.

Спазва всички екологични норми. Разполага със слънчеви батерии за затопляне на водата. Цялото осветление на комплекса е енергоспестяващо. В момента се монтира фотоволтаична инсталация за произвеждане на електроенергия. Подпомага спорта, организирайки курсове за водни спасители и уроци по плуване за деца и възрастни.

zelena evropa
zelena evropa

Комплексът получава награда от БХРА за най-ефективна инвестиция в туризма за 2006 г.Анкета

Къде ще пътувате през лятото?


Резултати