Новини Събития

Пампорово открива сезона на 18 декември с цена на лифт картата от 62 лв.

   
Пампорово открива сезона на 18 декември с цена на лифт картата от 62 лв.

Ски зоната в Пампорово ще бъде достъпна от 18 декември при спазване на строги противоепидемични мерки. В случай че метеорологичните условия позволяват, някои писти могат да бъдат отворени и по-рано.

За старта на сезона Пампорово запазва миналогодишните цени на лифт картите до 28 декември, като дневната лифт картата остава на цена 62 лева.

Въвежда се нов вид полудневна лифт карта за двете ски зони Пампорово и Мечи чал от 11:45 часа до 16:30 часа. С тази полудневна карта се увеличава времето за каране по пистите в курорта с 45 минути.

През зимен сезон 2021/2022 в продажба влиза сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 08:45 до 12:30 часа.

За първи път в Пампорово туристите ще могат да закупуват предварително онлайн лифт карти, оборудване и училище с отстъпка. Директната покупка на услуги през уеб магазина http://webshop.pamporovo.me ще предоставя 3% отстъпка от цената за лифт карта, 8% отстъпка за ски и сноуборд уличище и 20% отстъпка за наем на оборудване. Туристите ще могат да селектират и динамично пакетират ски услуги през онлайн магазина на курорта според предпочитанията си, спестявайки време и средства.

Продължава програмата за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и възрастни над 65 години, която предоставя по-атрактивна цена за услугата.

Специални отстъпки от цените на ски услугите на каса ще има за картодържателите на БАКБ, ОМВ, ISIC и абонати на А1, предоставящи 8% отстъпки от цените на лифт картите и ски услугите и специална отстъпка за хотелско настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, според условията на партньорските програми.

С цел осигуряване на безопасна среда, Пампорово продължава проекта за дигитализация на услугите в курорта като инвестира в допълнителни платформи за дистанционно обслужване в ски зоната и хотелските бази, въвежда нови модули за онлайн покупки на ски услуги, увеличава броя на безконтактните устройства в курорта и поставя виртуален касиер за самостоятелна покупка на ски услуги на ски център 2.

Допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти и ски пакети са поставени в централната част на курорта – в хотели Перелик и Орловец и пред най-новия ресторант Glamour Chalet. Чрез сканиране на QR код туристите ще могат да вземат лифт картата си още в хотела. За да се облекчат струпванията пред касите и да се спести време, препоръчваме презареждане на лифт картите онлайн.

Нова инвестиция за сезона е внедряването на допълнителен модул за предварителна резервация на ски или сноуборд учител и оборудване. В гардероба на ски център Малина има поставен Self-Check-in деск, през който могат да се правят поръчки на ски услуги чрез самостоятелно чекиране.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow. За удобство на гостите на двата хотела, този зимен сезон ще стартира My menu - платформа за безконтактни поръчки на меню в ресторант, резервация за маса, поръчка в стаята от рум-сървиз меню или запазване на час за спа процедура.

Само преди дни петзвездният хотел Перелик с конферентен център Пампорово спечелиха приза за „Най-добър хотел за събитийни и конферентни бизнес прояви на България за 2021 г.“ на престижния международен конкурс World MICE Awards.

И този сезон в ски зоната ще се спазват всички наредби и актуални указания на здравните власти, определени за зимните курорти, които включват спазване на физическа дистанция, носене на защитни маски, покриващи носа и устата и придвижване по коридори пред касите и лифтовете, с цел ограничаване на струпвания и превантивна дистанция. Зелени сертификати за качване на лифтовете няма да се изискват.

В помощ на туристите пред касите и лифтовете ще има служителите, които ще съблюдават за спазване на реда и правилата. Достъпът до гардеробите и ски училищата също ще бъде регулиран съобразно определените от Министерството на здравеопазването разпоредби за брой туристи в група и дистанция. На видни места ще бъдат поставени дезинфектанти и указателни табели в помощ на туристите.

Хотелите и заведенията в курорта също ще работят според противоепидемичните указания. Хотели Орловец и Перелик интегрират системи за прочистване на въздуха за безопасна и чиста среда, така че гостите да се чувстват в пълна сигурност по време на престоя си.

От дружеството призовават всички посетители в курорта да спазват стриктно правилата за своя и чужда безопасност.

Пампорово е емоция, Пампорово е изживяване!

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa WоrdЅkіАwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г“. Πoбeдитeлитe щe бъдaт oпpeдeлeни чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината. Приканваме мнoгoбpoйнитe си посетители, станали част от тази емоция, дa ни пoдĸpeпят като гласуват за любимия си курорт на https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати