Новини Турагенции

Туроператор предлага екзотична Нова година в Хургада

   
Туроператор предлага екзотична Нова година в Хургада

Пирамидите в Гиза са единственото останало чудо на света от Древния свят. Те привличат хиляди туристи ежегодно. Това прави Египет една от най-атрактивните дестинации. Несъмнено градове като Кайро и Луксор са дом на невероятна история и традиции. Културният туризъм обаче не е единственото, което Египет може да предложи. През последните години много нашумяха морските почивки в страната. Към момента този тип ваканционен туризъм е изключително добре развит и туристите редовно се наслаждават на екзотични, релаксиращи пътувания край брега на Червено море. Сред най-популярните курорти в Египет е Хургада - типичен пристанищен град с цветна архитектура и пленителен живот.

Перфектното време за посещаване 

на пустинната държава е между октомври и април. Поради тази причина туроператорът “Дрийм холидейс” акцентира върху програмите си в Египет. Компанията предлага почивка в морския курорт Хургада с директен чартърен полет за Нова година. Последната екскурзия за райското кътче ще отпътува от България на 28 декември. Пакетът е за 6 нощувки / 7 дни. Чартърните полети ще бъдат осъществявани от авиокомпанията Electra Holidays с включени 8 кг. ръчен багаж и 20 кг – чекиран.

В момента текат нашите LAST MINUTE оферти за Египет и доста хора се възползват от ниските цени. Египет остава любима и достъпна дестинация на българите”, сподели пред TravelNews Невена Николова, управител на "Дрийм холидейс".  

Цените започват от 1048 лв. на човек 

и включват самолетни билети София - Хургада - София с директен чартърен полет, летищни такси, 6 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване в морския курорт Хургада, трансфер летище  -хотел - летище и медицинска застраховка “Помощ при пътуване” с покритие 5 000 евро с включени медицински разходи, свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина. 

“Избрали сме 32 хотела в Хургада, които са подходящи за всеки вкус и стил. Независимо коя от опциите изберат туристите ще останат очаровани от топлото посрещане и любезното обслужване”, допълва Николова.

В Египет има по нещо за всеки. Културният живот е неописуемо интересен. Държавата е дом на над 30% от световните забележителности. Феновете на историята със сигурност няма да скучаят в толкова древна история. “Дрийм холидейс” са се погрижили за всичко в Хургада. За да се възползват българите максимално от времето си в Египет, туроператорът предлага допълнителна автобусна екскурзия до Кайро. По време на нея ще може да посетите Пирамидите в Гиза. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса. Ще посетите още Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. В него са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история.

От друга страна, туристите несъмнено ще успеят и да се отдадат на релакс и почивка. “Хотелите в Хургада са снабдени с всичко необходимо за една истинска почивка”, изтъква Невена Николова. “Големи басейни, фитнес зали, масажи, семейни игри и разнообразна кухня. Това може да бъде открито във всеки хотел на курорта. Освен това сме подбрали да са близо до морето, за да могат българите да се насладят и на плажа”, допълни тя.

За онези, които искат по интензивна програма

“Дрийм Холидейс” са заложили на невероятна селекция от допълнителни развлечения. Сред тях са джип сафари с ориентлско шоу, целодневна екскурзия до Луксор, обиколен тур на Хургада, разходка с подводница с прозрачно дъно и шоу с делфини. Това са някои от най-атрактивните предложения за дестинацията. Чрез тях българите наистина могат да се потопят в египетския бит и култура. 

Египет е страна с богата история

Там могат да се открият археологически разкопки, впечатляващи забележителности и интересни музеи. Също така има много големи, модерни градове, които са идеални за шопинг и нощен живот. През деня пък е задължително да се посети някой от стотиците красиви плажове по брега на Червено море. Хургада предлага една уникална комбинация от красиви кристалносини води и пустинен климат. Мястото осигурява перфектния баланс и е подходящо за всеки тип почивка.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати