Новини Хотели

СИХРЕ – изложението, което от 1 до 4 февруари 2022 г. ще обедини хорека сектора

   
СИХРЕ – изложението, което от 1 до 4 февруари 2022 г. ще обедини хорека сектора

Бизнес на живо. Изразът ще е сред ключовите на 2022г., за която се смята, че ще бъде годината, в която поетапно ще се върнем към познатия начин на живот от преди пандемията. А годината у нас ще стартира с ключовото за хорека сектора изложение СИХРЕ, което ще се проведе от 1 до 4 февруари в Интер Експо Център.

Единственото по рода си българско изложение отново ще събере водещи производители, дистрибутори и доставчици на професионалното кухненско оборудване и обзавеждане, храни за хорека сектора, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес и софтуер.

Последното издание доказа, че организаторите от Интер Експо Център и Национална Асоциация ХОРЕКА непрестанно развиват концепцията на СИХРЕ. Изложението събра над 150 български и чуждестранни изложители, които представиха близо 300 водещи бранда от България, Италия, Германия, Испания, Нидерландия, Гърция, Турция, Словения, Румъния, САЩ, Полша, Норвегия, Великобритания, Швейцария, Чехия, Словакия, Австрия, Япония, Швеция, Китай. Посетители от България, Германия, Испания, Италия, Гърция, Македония, Украйна, Румъния, Русия, Сърбия, Чехия и др. се запознаха с възможностите на сектора. Всички тези факти доказаха ключовото място, което изложение СИХРЕ заема както в България, така и на Балканския полуостров и Източна Европа.

Единствена по рода си B2B платформа за страната ни
От 1 до 4 февруари 2022г. СИХРЕ отново ще предложи професионална b2b платформа, единствена по рода си за България. Изложението ще предостави възможност за изграждане на професионални контакти, развитие на бизнеса, запознаване с иновациите и тенденциите в сектора.

Сред качествата на СИХРЕ, които присъстващите изтъкват, е съчетанието от обстановка за създаване и развитие на бизнеса с интригуваща съпътстваща. Последното издание ни срещна с шеф-готвачи от световната сцена. В рамките на СИХРЕ се проведе кулинарното събитие GastronomiX както и националната квалификация за Bocuse D’or. Поставено бе и началото на професионалния формат „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“. Специално към хотелиерите бе насочен семинар, посветен на „Успешният хотел“. Организиран бе и семинарът „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“,

Чрез енергията, която организаторите от Интер Експо Център и Национална Асоциация ХОРЕКА влагат в изложение СИХРЕ 2022, те дават заявка, че присъстващите ще бъдат свидетели на надграден формат, съобразен с изискванията на настоящата реалност. Хорека - секторът е в очакване на периода 1-4 февруари 2022 г.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати