Новини Събития

САЩ подновяват издаването на неимигрантски визи

  07.12.2021 12:46  
САЩ подновяват издаването на неимигрантски визи

Консулският отдел към Посолството на САЩ в София възобновява визовите услуги за всички категории неимигрантски визи в ограничен обем.

От 8 декември предлагаме ограничен брой места за интервюта за посетителски визи (B1, B1/B2, B2), съобщават оттам.

Предлагат се толкова места за интервюта, колкото позволяват местните условия, ресурсите и съображенията за сигурност. Призоваваме кандидатите да вземат предвид ограниченията и да подготвят молбите си възможно най-рано, съветват от консулския отдел. За повече информация относно възобновяването на визовите интервюта, моля посетете сайта на Посолството.

През последната година Посолството на САЩ предоставя широка гама визови услуги. Продължава обработката на годенически визи К1 и имигрантски визи. Моля, обърнете внимание, че Посолството ще разглежда с предимство визите за преки роднини на американски граждани, включително международни осиновявания, годеници на американски граждани и някои молби за специални имигрантски визи. Посолството обработва всички категории имигрантски визи, но може да се очаква значително забавяне при насрочване на интервютата.

Продължава обработката на молби за подновяване на предходни B1/B2, C1/D и F визи, които отговарят на изискванията за кандидатстване без явяване на интервю. За информация относно тази процедура, моля, посетете: https://ustraveldocs.com/bg_bg/bg-niv-visarenew.asp.