Събития

Анди Гарсия слуша песен от Кръстникът в центъра на София

   
Анди Гарсия слуша песен от Кръстникът в центъра на София

Холивудският актьор и режисьор Анди Гарсия се разхожда из столицата ни днес, а едно от нещата, които го спират по пътя му, е уличен музикант. Причината – свири песен от „Кръстникът“.

„Докато се разхождах в центъра на София, позната мелодия се появи по пътя ми, така че пуснах камерата“, пише Гарсия в профила си в социалната мрежа в Instagram, където има над 150 хил. последователи.

В 7-минутното видео, което споделя той, музикант в Градската градина до Народния театър „Иван Вазов“ свири на саксофон акорди от филмовата трилогия на Франсис Форд Копола.

Гарсия, който влиза в ролята на Винсънт Манчини в третата част от лентата през 90-те години, се наслаждава на песента няколко минути. Първоначално музикантът не e наясно кой стои до него, но после приема с усмивка случайната среща. По всяка вероятност Гарсия е в България за снимките на филма „Непобедимите 4“, където играе агент на ЦРУ.

Прочутата мелодия е композирана от италианеца Нино Рота. За музиката от втория филм от поредицата през 1975 г. той получава и награда „Оскар“.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати