Новини Турагенции

Най-изгодните цени за Нова година са за Истанбул

   
Най-изгодните цени за Нова година са за Истанбул

Турция остава сред фаворитите за почивка на българите и през 2021 г. Броят на туристите посетили турския мегаполис Истанбул в първите 9 месеца на 2021 година достигна 5.8 милиона души. Именно добрите условия, чудесното обслужване и множеството предложения за дестинацията, я правят толкова атрактивна. Традиционно хората избират Истанбул за лятна почивка край брега на морето, но мястото е популярно и за коледните и новогодишните празници.
Михаил Кръстев, управител на туроператора "АБВ травел”, споделя: “В последните години Турция е една от най-желаните дестинации за Коледа и Нова година. Това се дължи на топлото време и по-високите температури в сравнения с България, както и на отличното обслужване.” Според него дестинацията е сред най-изгодните за празнична почивка.
Туроператорът организира екскурзия до Истанбул с фокус върху новогодишната вечер и предлага невероятната възможност да посрещнете 2022 г. сред запленителна история, впечатляваща култура и вкусна традиционна храна. Датата на заминаване е 30 декември 2021 г, а програмата ще продължи 3 нощувки / 4 дни. Туристите ще отпътуват с лицензиран автобус по маршрут София-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-Истанбул. Преходът ще е нощен, за да има повече време в турската перла. Цените започват от 215 лв. на човек с включен транспорт, всички пътни, магистрални и гранични такси, 2 нощувки в 4-звезден хотел в сърцето на Истанбул със закуска и медицинска застраховка  с асистанс и покритие 5000 евро на ЗK "Лев Инс". Предвиден е и представител на български език от туроператора.
Най-забележителна определено е екскурзията до Истанбул. “Новогодишната вечеря не е включена към цената, но това е защото сме подбрали няколко вълнуващи опции за посрещането на 2022г. Освен стандартното празненство в хотела, гостите могат да се запишат за Новогодишна вечеря на яхта по Босфора. Наистина впечатляващ начин за започване на Новата година!”, подчерта Кръстев.
От „АБВ Травел“ са помислили и за туристическа програма. Срещу допълнително заплащане се предлага посещение на новия султански дворец Долмабахче, пешеходна обиколка на Истанбул и шопинг в някои от най-известните молове.
Турция е една невероятна туристическа дестинация, която предлага по нещо за всеки тип пътешественик. Дали търсите спокойна семейна почивка или вълнуващо приключения - Истанбул има всичко! Уникалното обслужване в южната ни съседка ще накара всеки гост да се чувства като знаменитост. А започването на 2022 г. е идеалният повод да се поглезите с подобно преживяване.

Йоана Шомова

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати