Новини Турагенции

Кападокия е новото предложение на туроператора Абакс за 2022 г.

   
Кападокия е новото предложение на туроператора Абакс за 2022 г.

Земя на мистика, очарование, история и спиращи дъха гледки - това е Кападокия! Трудно е да се повярва, че на земята има такова място, докато не го преживееш със собствените си очи. Точно заради това от туроператора „Абакс“ излизат с няколко предложения за посещение на това романтично кътче през новата 2022 година. Компанията организира четири директни чартъра - два от София с дати 02.04. и 29.04.2022 г., идеално съобразени с априлската ваканция и великденските и майски празници, и два от Варна - 03.03 и 07.04.2022 г., като ще се каца в Невшехир. Полетите ще бъдат изпълнявани от българската авиокомпания „European Air Charter“, заяви Мартина Найденова, маркетинг мениджър на туроператора.

„Хотелите са селектирани, като всеки от тях е с отлична оценка и много позитивни отзиви за комфорт и уют. Местоположението им е съобразено както за тези, които търсят почивка за няколко дни, така и за всички, които желаят да се разхождат и да опознаят тази дестинация“, обясни Найденова.

Пакетните цени са повече от изкушаващи и започват от 655 лева, като включват самолетните билети, 3 нощувки в избрания хотел на закуска и вечеря, две застраховки, покриващи риска от заразяване с COVID-19 и обслужване на български език.

За най-любознателните, „Абакс“ предлага и богата гама от допълнителни екскурзии като полет с балон, посещение на Гьореме, долината Пашабаг и долината на фантазиите, традиционна вечер в скален ресторант, джип сафари и шоу програма ,,Въртящите се дервиши".

През първите 10 месеца на годината Кападокия, един от най-важните туристически центрове в Турция, бе посетена от 1 917 657 туристи. Тя привлича туристи от цял ​​свят със своите приказни комини на феите, географски образувания от меки вулканични скали, оформени като кули, конуси, долини и пещери и в които са издълбани храмове и цели подземни градове, обиколки с балон с горещ въздух и сафаритата с коне и джипове привлече 874 424 туристи в периода януари-октомври 2020 година, в разгара на пандемията.  

Габриел Драгиев



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати