Новини Хотели

TravelNews показва за първи път луксозния хотел ME Дубай на българите

   
TravelNews показва за първи път луксозния хотел ME Дубай на българите

Екип на TravelNews показва за първи път на българската публика най-новия и луксозен петзвезден хотел ME Dubai by Meliá, който отвори врати през септември тази година. Журналистите са по покана на Департамента по туризъм на емирството и ЕКСПО Дубай 2020. Хотелът е проектиран от световноизвестния архитект Заха Хадид преди да си отиде от този свят през 2016 г. Комплексът е част от международната хотелиерска верига Meliá и се намира в района "Бизнес бей" на Дубай, в близост до кулата "Бурж Халифа" и "Дубай мол".

В него има шикозни апартаменти. Най-малките са по 47 кв. м, а най-големите са по 92 кв. м. Рязполага и с апартамент Suite Personality ME от 198 кв.м., който е в комбинации от три спални или с две спални. Цените на апартаментите започват от 240 евро на вечер.

Модернистичният шик апартамент е обзаведен с уютна спалня, просторна баня и пейзажни прозорци, които са идеалната основа за опознаване на града. Всички луксозни апартаменти са проектирани в успокояваща среднощно синя тема с извити пространства, позволяващи на гостите да бъдат пренесени в свят на спокойствие.

Апартаментът Suite Personality е създаден да насърчава свободата и себеизразяването, позволявайки на гостите да се върнат обратно в своята стихия. Обширен и добре осветен, впечатляващият интериор е вдъхновен от златните пясъчни дюни на Дубай и предлага уникални гледки към Опуса и градския пейзаж на Дубай. С отделна спалня и пищна мраморна баня, това търсено пространство е незабравимо, единствено по рода си преживяване в хотела.

Останалите удобства включват денонощна рецепция, рум-сървиз, обмяна на валута и наистина изключително висок клас обслужване. Гостите на ME Dubai by Melia могат да се насладят на а ла карт закуска в ресторанта на втория етаж. Има страхотен лоби бар с програма и DJ всяка вечер.

Хотелът разполага общо с три ресторанта, един нощен клуб, фитнес център, открит плувен басейн с бар и търговски обекти. Привлечени са международните оператори за управление на ресторантите, сред които известната група Triple Q и Addmind Group. Triple Q създава ресторант и бар. Те правят и нощен клуб с площ от 12 000 кв. м, който ще отвори за Нова година. Най-известният ресторант е от световната луксозна верига The Maine. Отделно ще представим и него за първи път на българската публика.

Хотел ME Dubai by Meliá вече е предпочитано място от редица световни звезди. Просто може да ги срещнете по стълбите, в асансьора, в ресторантите, бара или на басейна. В повечето случаи няма и да ги познаете!

Мирослав Иванов, Дубай



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати