Новини Хотели

Хотел Феста Уинтър Палас отвори бар за крафт бира

   
Хотел Феста Уинтър Палас отвори бар за крафт бира

Началото на ски сезона в Боровец ще бъде поставено този уикенд, а с него петзвездният хотел „Феста Уинтър Палас“ и магазинът за крафт бира “Пивотека“ ще изненадат почитателите на зимните спортове с невероятен бирен бар в сърцето на зимния курорт. Откриването на Pivoteka Craft Beer Mountain Base ще се състои на 19 декември от 14:00 ч. с музикално DJ парти на терасата на един от най-разпознаваемите хотели в Боровец - „Феста Уинтър Палас“. Барът ще е отворен през целия зимен сезон на 2021/2022 г., а посетителите ще могат да се насладят на невероятна селекция от българска и вносна крафт бира.

Неочаквана колаборация.

В началото на декември „Пивотека“ изненадаха почитателите на крафт бирата в България, с решението да отворят барове в три от най-популярните дестинации за зимен туризъм у нас. Екипът на  „Феста Уинтър Палас“ споделя, че новата им колаборация идва в отговор на търсенето на гостите и почиващите в курорта за място, където да могат да се насладят на качествена бира след забавленията на ски пистите и подчертават, че са избрали да работят предимно с „малки“ пивоварни, защото вярват и подкрепят истинското качество и вниманието към детайлите.

Със своите невероятни качества, вкус и аромат, крафт бирата набира все по-голяма популярност в България, като производителите на такава бира у нас се увеличават с всяка изминала година. От отварянето си като онлайн магазин през 2013 г., „Пивотека“ се утвърждава като лидер в продажбата на качествена бира от страната и чужбина. Основна цел на техния екип е да предлага изкусителна компилация от стилове и вкусове на крафт бирата, произведена от занаятчийски пивоварни.

С това свое ново начинание „Феста Хотели“ отново застава зад идеята да се подкрепят местни бизнеси и производители с цел устойчиво развитие на туризма в страната и в региона. Новото амплоа е допълнение и към другия хотел, част от веригата - „Феста Чамкория“, където по-рано този месец беше представена нова концепция „Вдъхновение от природата“, подкрепяща местните производители.

Повече информация за откриването на „Пивотека“ в хотел „Феста Уинтър Палас“ ще откриете на официалните Фейсбук страници:



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати