Турагенции

Дрийм холидейс пусна 15% отстъпка за Нова година в Египет

   
Дрийм холидейс пусна 15% отстъпка за Нова година в Египет

Туроператорът “Дрийм холидейс" пусна last minute оферти за новогодишните си програми в Египет. Туристите могат да се насладят на 15% отстъпка за най-популяните курорти в Египет - Шарм ел Шейх и Хургада. В случай, че все още нямате планове за Нова година, то Египет е чудесна възможност както за приятелски компании, които търсят купон и забавление, така и за семейства с деца, които се наслаждават на спокойствие и развлечения.

Шарм ел Шейх се намира в южната част на Синайския полуостров. Разположен е на нос, а градът заема стратегическа позиция. Той е бил с изключителна икономическа важност за страната през годините. Докато преди е бил известно рибарско селище, сега е популярен с луксозните си хотели, лазурни плажове и достъпни почивки. Красивата природа обаче е също толкова впечатляваща и през зимния сезон.

Почивката е на цена от само 799 лв. със самолетни билети и 6 нощувки с All Inclusive в луксозен хотел в Шарм Ел Шейх. Туроператорът работи с авиокомпанията Electra Airways и ще осъществят директен чартърен полет от Варна и София на 28 декември 2021 г. до Египет.

"Дрийм холидейс" са подбрали 4- и 5-звездни хотели на първа линия до морето. Макар времето да не е съвсем подходящо за плаж, туристите могат да се насладят на спиращите дъха гледки, изисканата атмосфера и всички удобства на хотела.

В сумата влизат още летищни такси, трансфер летище – хотел – летище,  представител на туроператора с български език. През целия си престой туристите ще бъдат обслужени от представител на туроператора, както и от местен гид от Египет. За пълната сигурност от “Дрийм холидейс" са включили към пакетите си и медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро.

За всички, които искат да опознаят  дестинацията, от „Дрийм холидейс“ предлагат целодневна екскурзия до Луксор със самолет, целодневна екскурзия до Петра с кораб, сафари в Синята лагуна, мото сафари, разходка с лодка с прозрачно дъно и посещение на манастира "Света Екатерина" с включен обяд. 

Но това съвсем не е единственото предложение на туроператора за дестинацията. Египет е особено популярно място за почивка и именно периодът между октомври и април е пиков. Поради тази причина “Дрийм холидейс” акцентират на програмите си там и предлага посрещане на новата 2022 и в друг курорт - Хургада. 

Директен чартър до райското кътче ще отпътува от България на 28 декември 2021 г. Пакетът е за 6 нощувки/7 дни. Чартърните полети ще бъдат осъществявани от авиокомпанията Electra Airways с включени 8 кг ръчен багаж и 20 кг – чекиран.

Цените започват от 899 лв. на човек 

и включват самолетни билети Варна/ София - Хургада - Варна/София с директен чартърен полет, летищни такси, 6 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, трансфер летище - хотел - летище и медицинска застраховка “Помощ при пътуване” с покритие 5 000 евро с включени медицински разходи, свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина. 

“Избрали сме 32 хотела в Хургада, които са подходящи за всеки вкус и стил. Независимо коя от опциите изберат туристите, те ще останат очаровани от топлото посрещане и любезното обслужване”, изтъква Невена Николова, управител на "Дрийм холидейс".

В Египет има по нещо за всеки. Културният живот е неописуемо интересен. Държавата е дом на над 30% от световните забележителности. Феновете на историята със сигурност няма да скучаят в толкова древна история. 

“Дрийм холидейс” са се погрижили никой да не скучае по време на почивката си в Хургада. За да се възползват българите максимално от времето си в Египет, туроператорът предлага допълнителна автобусна екскурзия до Кайро. По време на нея ще може да посетите Пирамидите в Гиза. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса. Ще посетите и Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музея са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история.

От друга страна, туристите несъмнено ще успеят и да се отдадат на релакс. “Хотелите в Хургада са снабдени с всичко необходимо за една истинска почивка”, изтъква Николова. “Големи басейни, фитнес зали, масажи, семейни игри и разнообразна кухня. Това може да бъде открито във всеки хотел на курорта. Освен това сме подбрали да са близо до морето, за да могат българите да се насладят и на плажа при добро време”, допълни тя.

За онези, които искат по-интензивна програма

“Дрийм холидейс” са заложили на невероятна селекция от допълнителни развлечения. Сред тях са джип сафари, целодневна екскурзия до Луксор, обиколен тур на Хургада, разходка с подводница “Синдбад” и шоу с делфини. Това са някои от най-атрактивните предложения за дестинацията. Чрез тях българите наистина могат да се потопят в египетския бит и култура. 

Египет е страна с богата история

Там могат да се открият археологически разкопки, впечатляващи забележителности и интересни музеи. Също така има много големи, модерни градове, които са идеални за шопинг и нощен живот. През деня пък е задължително да се посети някой от стотиците красиви плажове по брега на Червено море. Египетските курорти предлагат една уникална комбинация от красиви кристалносини води и пустинен климат.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати