Новини Транспорт

Wizz Air дава старт на празничното настроение днес с 25% отстъпка

   
Wizz Air дава старт на празничното настроение днес с 25% отстъпка

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа, предлага изгодна отстъпка от 25%* днес. Промоцията е валидна за избрани полети с дата до 31 май 2022 г., за всички пътници и до всички дестинации. За да се възползват от офертата, клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки.

Ако въпросът къде ще прекарате коледните или новогодишните празници все още ви гложди или пък искате да си гарантирате вълнуващо начало на 2022 г., днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Планирайте посещение на едни от най-красиво украсените и очарователни европейски градове като Брюксел или Рим, където ще се сгреете с топъл шоколад или греяно вино – сега е моментът. Тези две държави са сред най-зелените страни без ограничения за влизане според картата за планиране на пътувания на Wizz Air (Travel Planning Map) – иновативната, безплатна услуга, която авиокомпанията предлага. На картата пътниците могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване, свързани с COVID-19.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 25%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите вълнуващи празници и приключения със семейството или приятели. Wizz Air напомня и, че от 1 юли Европейският съюз официално въведе цифров COVID сертификат. Той позволява на притежателя му да пътува в рамките на ЕС без задължителна карантина и в определени случаи дори без да представя негативен PCR тест или бърз антигенен тест. Цифровият COVID сертификат на ЕС сам по себе си не е документ за пътуване и не замества другите задължителни документи за пътуване като валидна лична карта или паспорт. По-подробна информация за цифровия COVID сертификат е достъпна на уебсайта на Европейския съвет. Всеки български гражданин може да заяви такъв нa caйтa нa Haциoнaлнaтa здpaвнo-инфopмaциoннa cиcтeмa нa Mиниcтepcтвoтo нa здpaвeoпaзвaнeтo.

Wizz Air също любезно припомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряване на изключително чиста среда на борда и ограничаване на всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

*Промоцията от 25% важи само на 21 декември 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. 25% отстъпка важи за цени без административна такса. Отстъпката от 25% е валидна само за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът на пътуване е ограничен и полетите трябва да бъдат извършени до 31 май 2022 г. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати