Новини Транспорт

Airtickets създаде ново поколение система за онлайн резервации

  22.12.2021 12:04  
Airtickets създаде ново поколение система за онлайн резервации

Българската компания Airtickets (ЕърТикетс) разработи своя собствена софтуерна програма за пътувания ATS(advanced travel software), предлагаща иновативни решения за туристическата индустрия. Софтуерните продукти са създадени в тясно сътрудничество с опитни туристически агенти, които обслужват нуждите на ежедневната работа, така че различните механизми за резервация да бъдат лесно достъпни и удобни. Мисията на AirTickets Ltd. е да предоставя иновативни решения и усъвършенствана технология, която може да бъде приложима за всякакъв вид туристически бизнес и да бъден удобен инструмент за туроператори в България и по света.

Какво е ATS – Разширен софтуер за пътуване? ATS – Advanced Travel Software е ново поколение система за онлайн резервации (ORS). Технологията е базирана на Universal API на Travelport. Продуктът е създаден с уникални характеристики, които позволяват на клиента да вземе добре информирано решение за покупката на своя самолетен билет от сайта на компанията.

Туристическите агенции могат по-лесно и бързо да получат достъп до полетна информация и съответно да правят резервации за своите клиенти. Това, което отличава ATS от всички други на пазара е скоростта, удобния интерфейс и персоналното обслужване. За удобство на всички партньори и туроператори Airtickets (ЕърТикетс) работи с всички IATA авиокомпании.

Airtickets (ЕърТикетс) е доверен партньор, с качествено обслужване на корпоративни клиенти. Компанията работи с едни от най-утвърдените фирми в България като осигурява цялостно обслужване, съобразено с обемите и целите на пътуване на служителите, атрактивни отстъпки, както и лично отношение в подготовката на пътуването.