Новини Хотели

Гранд Хотел София - предпочитан избор за конферентни събития

   
Гранд Хотел София - предпочитан избор за конферентни събития

Съдържание от "Гранд Хотел София"

Петзвездният "Гранд Хотел София" се намира в самия център на столицата, в непосредствена близост до градската градина и Народния театър "Иван Вазов" и само на метри разстояние от метростанция "Сердика". Това е и най-комуникативното място до основните туристически забележителности, пешеходната зона на града, както и административните, финансовите и търговските институции.

Настаняване

Още от откриването му през 2004 г. хотелът се е превърнал в любимо място на голям брой световноизвестни филмови звезди, музиканти и спортисти. "Гранд Хотел София" предлага 105 изключително просторни стаи с площ над 50 кв.м, елегантно обзаведени и предлагащи стил и комфорт на петзвездно ниво. На разположение на гостите са също така 17 апартамента, от които 2 президентски и 3 панорамни апартамента с просторна тераса, които предлагат впечатляваща гледка над София.

Хотелът е и предпочитан избор при организирането на конферентни събития на най-високо ниво, коктейли и тържества. Конгресният център на "Гранд Хотел София" предлага пет конферентни зали с капацитет от 10 до 180 места в зависимост от типа подреждане на залата. Всички конферентни зали са елегантно обзаведени, модерно оборудвани, с дневна светлина и отваряеми прозорци. Зала "Триадица" разполага с открита тераса и предоставя възможност за провеждане на приеми, коктейли, официални вечери и сватбени тържества в приятна обстановка. През топлите месеци градината на хотела предлага възможност за провеждане на големи тържества и коктейли на открито.

Отличните условия за организиране на срещи и мероприятия в "Гранд Хотел София" се допълват от традиционно гостоприемство, безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. Можете да се доверите на професионални консултанти за организацията, а вие да се фокусирате върху успеха на вашето събитие.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати