Новини Турагенции

Дубай и Рас ал Хайма ще посрещат българи и през 2022 г.

   
Дубай и Рас ал Хайма ще посрещат българи и през 2022 г.

През 2022 Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще продължат да са сред топ туристическите дестинации. Дубай и Абу Даби се превръщат във все по-достъпни места, които българите често избират за своите почивки. Въпреки, че това са най-популярните емирства в страната, то ОАЕ има още много скрити съкровища. Сред тях определено е Рас ал Хайма – емирство, известно с безкрайните си плажове, модерните градове и богата история и култура.
Туроператорът „Дрийм холидейс” организира програми с полети на авикомпания Fly Dubai. От 10 януари 2021 г.  до 22 май 2022 г. включително всеки втори понеделник ще се осъществява полет до Дубай. Цените започват от 1168 лв. на човек, като в пакета са включени самолетни билети София - Дубай - София, 20 кг чекиран багаж, летищни такси и трансфер от летището до хотела и обратно в лицензиран туристически автобус.  Програмата се състои от 7 нощувки.
“Дрийм холидейс” са подбрали 8 от най-добрите хотели в региона. Клиентите имат свободата да изберат подходящото настаняване на съответната база изхранване, като предложенията варират от по-бюджетни такива до петзвездни луксозни комплекси в сърцето на Рас ал Хайма. Невена Николова, управител на "Дрийм холидейс" заяви: “Хотелите са с ненадминато качество и отговарят на всички изисквания. Високо оценени са от посетителите и определено е основателно”. По време на целия престой туристите ще бъдат придружени от представител на фирмата. Медицинската застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро също е част от екскурзионния пакет.
Хотелите сами по себе си предлагат много възможности за забавления и релакс. Например чадъри и шезлонги на плажа и басейна, анимация, аеробика, танци, многообразни ресторанти и барове и много други. За ентусиастите обаче “Дрийм холидийс” са подготвили по-богата развлекателна програма. Туроператорът организира допълнителни дейности в Обединените арабски емирства, за да могат посетителите наистина да се потопят в местната култура. Сред предложенията са сафари в пустинята с включено барбекю, разходка с лодка около остров Ал Марджан, обиколка на Диба и посещение на най-дългия Zipline в света в планината Джебел Джейс. Желаещите ще могат да се включват и в гмуркане и риболов в близост до хотела.
Рас ал Хайма се слави с много богата история. Там могат да се открият археологически разкопки, датиращи от третото хилядолетие пр. Хр. Емирството също така има много големи, модерни градове, които напомнят на Дубай и са идеални за шопинг и нощен живот. През деня пък е задължително да се посети плажа. Рас ал Хайма предлага една уникална комбинация от красиви кристалносини води и пустинен климат. Алкохолът е разрешен и се продава навсякъде. Мястото осигурява перфектния баланс и е подходящо за всеки тип почивка.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати