Новини Оферти Транспорт

Стартират директни полети от България до Сейшелите през януари 2022 г.

   
Стартират директни полети от България до Сейшелите през януари 2022 г.

Първият чартърен полет за 2022 година от България до Сейшелските острови стартира през януари. Той ще се реализира със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания 7South, българската туристическа агенция Luxutour“ и Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Всички пътници на борда на първия полет ще бъдат посрещнати със специални награди, осигурени от сейшелското правителство.

Новите директни полети започват на 28 януари 2022 г. и ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там.

Сейшелските острови са сред най-безопасните и лесно достъпни дестинации в настоящата пандемична обстановка. Близо 80 процента от населението на страната е напълно ваксинирано, а българите се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина и в двете посоки.

„Щастливи сме, че даваме възможност на повече хора да се докоснат до чудесата на това райско кътче – Сейшели. Чартърните полети са огромно предимство за българските граждани, особено сега, когато могат да се възползват от облекчените мерки за влизане и пребиваване в страната“, каза Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.

„Сейшелските острови са сред топ желаните дестинации в България и заедно с регионалните ни партньори Мarbro Tours, Exotic Holiday и Planet Travel Center ще ги направим и една от най-посещаваните. Дестинацията е известна със смайващо красивите си плажове с тюркоазено сини води и бял фин пясък, около тях – кокосови палми, а под водната повърхност – уникално разнообразие от пъстри корали, риби и други морски обитатели. Истинска наслада за всички, които обичат да се гмуркат“, каза Петър Стоянов, основател на „Luxutour“.   

Дати на директните полети до Сейшели:

  • 28 януари 2022 – 06 февруари 2022
  • 25 февруари 2022 – 06 март 2022

Повече информация за полетите:

София – Джибути      19:40 – 02:00 (+1)

Джибути – Махе        02:40 – 07:00

Махе – Джибути        21:00 – 23:10

Джибути – София      23:50 – 04:35 (+1)



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати