Оферти

Свети Валентин в СПА хотел Kolin 5*, Чанаккале

   
Свети Валентин в СПА хотел Kolin 5*, Чанаккале

Чанаккале е новата звезда на Турция, която туристите откриват и слагат в списъка с любимите места за посещение. Празничната програма предлага на туристите гостуване в чудесен хотел, ползване на СПА центъра, допълнителни екскурзии до знакови забележителности в региона. На връщане е предвидена шопинг-пауза в Одрин. Предлага се опция за отпътуване от 13 града в страната.

Програма на пътуването

Ден 1

11.02.2022г.
Отпътуване от съответния град в съответния час. Пристигане в Чанаккале. Разположен на азиатския бряг на пролива Дарданели (в миналото Хелеспонт), свързващ Мраморно и Бяло море, в най-тясната му част, град Чанаккале е близо до древната Троя. Дървеният кон, използван при снимките на холивудската продукция „Троя” с Брад Пит и Анджелина Джоли може да се види на брега в Чанаккале. Градът е един от най-европейски изглеждащите в Турция, има млад дух, а по дългото крайбрежие има много кафенета и ресторанти, където поднасят вкусна морска храна. Една от най-красивите забележителности на града е Часовниковата кула при пристанището.
Свободно време с възможност за ползване СПА центъра на хотела (на вътрешния басейн е задължително ползването на шапки).
Вечеря. Нощувка.

Ден 2

12.02.2022г.
Закуска. Свободно време за допълнителни екскурзии или ползване на СПА центъра на хотела (на вътрешния басейн е задължително ползването на шапки).
Вечерта – празнична вечер с много забава и диджей от България.
Нощувка.

Ден 3

13.02.2022г.
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване към България. По пътя БОНУС – посещение на Одрин. Свободно време за разходка и шопинг. Възможност да разгледате някои от забележителностите на града - българската църквата „Св. св. Константин и Елена“ (при възможност) и джамията „Селимиe“ - символ на Одрин.
Пристигане в България вечерта.

Повече информация можете да намерите тук.

Офертата е на туроператора Doris



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати