Събития

Арт и Вино с художника Константин Константинов в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

   
Арт и Вино с художника Константин Константинов в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

По случай откриването на новата изложба “Тишина” на художника Константин Константинов, което се състоя вчера /11.01.22 г./, Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 Ви кани на специално арт събитие на 15 януари /събота/ от 16:00 ч., което ще предизвика вашето вдъхновение.

Предлагаме ви, докато се наслаждавате на чаша хубаво вино и приятен разговор с приятели, да се запознаете с творчеството на Константин, който ще ви разкаже за своето изкуство. В рамките на 3 часа ще имате възможността да разгледате изложбата „Тишина“, представена лично от него и да създадете ваша собствена картина, вдъхновена от абстрактния свят на автора. В артистичната атмосфера, с помощта на професионален художник, който ще Ви покаже до най-малкия детайл, как да нарисувате своята картина, ще можете да преоткриете креативността в себе си.

Елате и изживейте едно релаксиращо, вдъхновяващо и удовлетворяващо преживяване в зала Vivacom Art Hall Oborishte 5!

Билети могат да бъдат закупени онлайн през https://epaygo.bg/3842421160

Изложба “Тишина” - специална селекция от над 25 платна, може да бъде разгледана от 12.01.22 г. до 05.02.22 г. в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 с вход свободен. Творби на Константин Константинов могат да бъдат закупени единствено само в Галерията, която има ексклузивните права да представлява художника като част от програмата й за подкрепа на съвремените български артисти.

*В Галерията се спазват всички противоепидемични мерки, допускат се хора само с представен зелен сертификат от: ваксинация, преболедуване, пср тест/ антигенен тест                                                        

Повече информация може да откриете и на: vivacomoborishte5.com



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати