Събития

Изложение за имоти, кредитиране и инвестиции ще се проведе у нас през февруари

   
Изложение за имоти, кредитиране и инвестиции  ще се проведе у нас през февруари

Единственото у нас изложение за жилищни имоти и инвестиции – Immobilia Bulgaria 2022, ще се проведе този февруари. Специализираното събитие ще представи на едно място проекти на строителни компании, агенции, международни инвеститори, кредитни консултанти и проектанти.

То ще се проведе на 25 и 26 февруари /петък и събота/, от 10:00 ч. до 18:00 ч. в Grand Hotel Millennium Sofia, а входът за посетители ще бъде свободен.

„Предлагането на имоти расте, а клиентите инвестират много време за проучване на възможностите, затова искаме на Immobilia Bulgaria да дадем възможност на страните да се срещнат и да преговарят активно в рамките на няколко часа.”, коментира Ивайло Жеглов, управител на „Експо Тим", организатор на изложението. “Сред основните ни критерии за избор на изложители е сигурността за клиентите. Това ще бъде форум, който ще обединява работата на лидерите в сектора и ще гарантира професионално презентиране на всеки продукт. Като организатори ще създадем оптимални условия и подходяща атмосфера, в която изборът и покупката на желания имот да се превърнат във вълнуващо събитие.”

Площта на изложението е предвидена за участие на 25 изложители, като сред потвърдилите участие вече са BLD, Luximmo, Stonehard, КРЕЕ – СОФИЯ, АДРЕС Недвижими имоти. Събитието се очаква да привлече хора от цялата страна, като перспективата е в бъдеще да се превърне в международен форум. В програмата на изложението е включена конферентна част, на която ще бъдат проведени дискусии между водещи специалисти в областта на недвижимите имоти, кредитирането и инвестициите.

На форума изложителите ще представят своите най-атрактивни оферти в пакет с възможност за осигуряване на финансиране, промоционални възможности за довършителни работи и редица технологични решения за дома.

ЗА ОРГАНИЗАТОРА:

„Експо Тим” ООД има над 20 години опит в провеждането на изложения, конкурси и представяне на България в различни международни прояви. Сред събитията, реализирани през годините, са MOTO EXPO за мотоциклетната индустрия, туристическите изложения в Бургас, GOURMET SALON. Компанията е съорганизатор на Автомобилните салони в София, Варна, Бургас и Пловдив. „Експо Тим” си партнира с Националната лозаро-винарска камара в България, Международен панаир Пловдив, Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, Община Бургас, Министерството на земеделието и горите, редица частни, държавни и общински дружества и институции.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати