Хотели

Хотел Metropolitan Sofia става част от групата Radisson

   
Хотел Metropolitan Sofia става част от групата Radisson

Столичният хотел Metropolitan ще стане част от веригата Radisson Hotel Group. Присъединяването ще се осъществи през първото тримесечие на годината. Така хотелът в София ще стане втория хотел след Imperial Plovdiv, който става член на Radisson Individuals – марка, която предлага на независими хотели и местни вериги възможността да бъдат част от Radisson Hotel Group. Така те имат достъп до международния опит на групата, като същевременно запазват своята идентичност.

„Столицата на България е важен за бизнес пътуванията и почивките център. Затова сме щастливи да разширим портфолиото си в София. Хотел Metropolitan е с висок рейтинг и успешно ще се впише към нарастващо присъствие на Radisson Individuals в Източна Европа“, изтъква Дейвид Дженкинс, вицепрезидент, който отговаря за бизнес развитието на групата.

Metropolitan Hotel Sofia разполага с 201 стаи и апартаменти, четири конферентни и шест заседателни зали с капацитет до 220 души. Стратегическото му местоположение – до Интер Експо център и до офисите на редица международни компании, на 10 минути път с автомобил от летище София и на 8 км от историческия център на София, го прави изключително привлекателен за бизнес посещения и туризъм.

Присъединяването към "семейството на Radisson Hotel Group е стратегически ход, който ни позволява да разширим глобалния си обхват, да подобрим професионалните си възможности и да се адаптираме към растящите нуждите на клиентите", коментират на свой ред собствениците на Metropolitan - Драгомила Вълканова и Искрен Миланов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати