Анализи Събития

Бордът по туризъм подкрепя мерките на държавата за кризата в Украйна

   
Бордът по туризъм подкрепя мерките на държавата за кризата в Украйна

Следим геополитическата обстановка и развитието на ситуацията в региона и ние от Националния борд по туризъм (НБТ), както надявам се и всички наши колеги от туристическия сектор, сме готови да подкрепим Министерството на туризма, правителството, президента във всички техни действия и активности, които имат за цел да окажат подкрепа и да отговорят на нуждите на нашите сънародници от Украйна в процеса на търсене на мирно решение, надявам се, на този конфликт и времето, в което те ще имат нужда да се чувстват по-спокойни. НБТ е конструктивен партньор на правителството и ще остане на висотата на този обществен интерес в момента, заяви изпълнителният директор на Националния борд по туризъм Полина Карастоянова при откриването на осмата годишна среща-дискусия на НБТ. На срещата ще бъдат обсъдени новите модели за устойчив туризъм и конкурентоспособност на туристическа дестинация България.

Форумът се провежда в рамките на двудневната Международна туристическа борса "Ваканция и Спа Експо" в Интер експо център - София.

Важното за туристическия бранш е обединението, обърна се министърът на туризма Христо Проданов към участниците в дискусията. Ако общинската и държавната власти, както и туристическият бранш, обединим усилията си и гледаме в една посока, по-лесно бихме могли да отстояваме водещото място на туризма в икономиката ни, допълни той.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати