Новини Събития

Духът на Wine&Spirits Show излиза отново от бутилката през април

   
Духът на Wine&Spirits Show излиза отново от бутилката през април

От 7 до 9 април второто издание на едноименното бизнес изложение отваря вратите си в Интер Експо Център.
Съвсем скоро в София ще открием бизнес среда, неповторима по своя дух. Защото в българската столица ще започне Wine&Spirits Show. Единственият по рода си формат ще събере бранша на виното, високоалкохолните напитки и бирата. В Интер Експо Център, от 7 до 9 април, ще се стекат ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри и въобще всички, които търсят и откриват вдъхновение за бизнеса си в напитките от близо и далеч.
Присъстващите на Wine&Spirits Show ще се запознават с качествените вино, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови напитки и много други. Разбира се, сред десетките изложители в Интер Експо Център и през тази година ще има български и чуждестранни компании, предлагащи висококласни хранителни продукти, подхождащи на класните напитки. Кои са те? Отговорите откриваме в онлайн-платформата www.wineandspirits.show.
И през тази година организаторите – Интер Експо Център и DiVino – ще обособят бизнес и презентационни зони. На тях посетителите ще задълбочат познанията си, ще дегустират, анализират и сравняват напитките. С обединените усилия на организаторите, изложителите и специалните гости, публиката отново ще се наслади на професионални лекции, презентации и семинари. Разбира се, очакват ни и завладяващи кулинарни изкушения. За тях организаторите обещаха да ни разкажат повече следващия път.
Wine&Spirits Show има ключово значение за изложбената индустрия
С първото издание на формата през 2021г. всъщност бе белязано възраждането на българския изложбен сектор след настъпването на пандемията.
Големият интерес, който привлече към себе си, доказа нуждата на пазара към формата. Публиката отчете основното предимство на Wine&Spirits Show – изложението е обединител на различни икономически сектори, които в средата на виното, високоалкохолните напитки и бирата и хранителните продукти от висок клас намират основна пресечна точка. Освен ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, заради качествата си, форматът привлече вниманието на ритейлъри, кетъринг фирми, ивент мениджъри, рекламния сектор и други. „Заради всичко това присъстващите определиха формата като феномен за страната ни“, коментират организаторите.
Какво ще ни предложи Wine&Spirits Show 2022? С интерес очакваме да разберем от 7 до 9 април в Интер Експо Център.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати