Новини Турагенции

Аква тур предлага ваканция през април в Египет

   
Аква тур предлага ваканция през април в Египет

Египет се подготвя да посрещне първите големи групи туристи. Април е перфектното време за вашата морска почивка, в случай че цяла зима сте копнели за нея. Може да уловите първите слънчеви лъчи през пролетната ваканция и да се насладите на спокойна почивка в Хургада - един от най-живописноте курорти в Египет.

Туроператорът “Аква тур БГ” организира програма по време на априлската ваканция на децата в курорта Хургада на актрактивни цени, съобщи Румяна Юксел, управител на компанията. Фирмата предлага своят 7-дневен пакет от 2 до 8 април 2022 г. Екскурзията е на цена, започваща от 395 евро на човек и включва директен чартър от София до Хургада с авиокомпания European Air Charter и настаняване в хотел по избор на клиента.

“Предлагаме голямо разнообразие от хотели в Хургада”, обясни Румяна Юксел. “В портфолиото си имаме над 65 хотела, които гарантират чудесното прекарване на гостите. Те варират от 3-звездни бюджетни опции до петзвездни луксозни комплекси. Постарали сме се да направим почивката до Хургада възможна за всеки”, подчерта тя. Хотелите предлагат много развлечения и туристите могат да останат да се наслаждават на почивката си край басейна или да се забавляват с някои от другите All Inclusive хотелски активности като анимация, спортни дейности, аеробика и водна гимнастика. Това прави програмата подходяща както за групи приятели, така и за семейства с деца.

Цените по чартърните програми включват и 20 кг чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг, пътнически и летищни такси, 6 нощувки на съответния пансион в избрания хотел в района на Хургада. За максималната сигурност българите ще получат и медицински разходи при болест и злополука на туриста със застрахователна компания ЗК “Евроинс “ с покритие 5 000 евро и асистанс.

За тези, които искат да опизнаят Египет в дълбочина, “Аква Тур БГ” предлага богата гама от допълнителни екскурзии. Задължително при първо посещение на Египет е пътуването до Кайро. Столицата впечатлява с древната си история, Египетските пирамиди и внушителната статуя на Сфинкса.

Луксор също не бива да бъде изпускан. Това е най-големият музеен комплекс на открито. Луксор се слави като древната столица на египетските фараони. Посещението включва и Долината на царете, където е открита прочутата гробница на фараона Тутанкамон.

“Аква тур БГ” са подбрали и други вълнуващи преживявания за туристите си. Сред тях са яхтена обиколка на Ел Гуна (Египетската Венеция), където ще може да видите делфини и да плувате с тях, гмуркане в Червено море и пътешествие с подводница с прозрачно дъно.

Подарете на семейството си незабравима априлска ваканция! Египет е дестинация, която ще помните цял живот с нейните  археологически разкопки, впечатляващи забележителности и интересни музеи. Курортът Хургада е основният туристически център на брега на Червено море и приветства посетителите си с целогодишно ярко слънце и безкрайни плажове на фона на пустинни планини. Това го прави идеалното място за почивка, на която гостите могат да се насладят на спокойствие и забавления.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати