Събития Хотели

Сдружението на хотелиерите в Сандански ще изпълнява проект с Гърция

   
Сдружението на хотелиерите в Сандански ще изпълнява проект с Гърция

Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, в партньорство с Федерацията на хотелиерите в Гърция, Университет на Македония /Комитет за научни изследвания/, Катедра "Счетоводство и Финанси" и Съюз на родопските хотелиери и ресторантьори, изпълнява проект „Инициатива за капитализиране на перспективите на туризма в региона” с акроним CapTour, в рамките на договор B6.3a.29 от 06.05.2021 г.

Проект CapTour се състои от набор от действия, които ще бъдат изпълнени за период от 2 години, с крайна цел, да се засилят ключовите фактори, влияещи върху предприемаческия успех в туристическата индустрия в трансграничния район. Фокусира се върху малките и средни предприятия (МСП) от този сектор, тъй като тяхното място и роля в туристическата и хотелиерската индустрия, имат голямо влияние върху социално-икономическото развитие на трансграничния район.

В изпълнение на мрежови дейности, насочени към изграждане на бизнес мрежа,ще бъдепроведeна кръгла маса на тема: „Иновации, екстраверсия и Корпоративна социална отговорност в хотелиерството“.

Участници в събитието могат да бъдат заинтересовани страни,  служители и представители на хотелиерския бизнес, бъдещи предприемачи (включително стартиращи фирми) в сектора и др., имащи пряко отношение към  сектор на дейност „Хотелиерство“, от област Благоевград.

Събитието ще се състои в конферентната зала на СПА хотел Свети Никола, на 16 март 2022г. (сряда), с начален час 10:00 ч.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати