Събития

Пазителите на традициите в занаятите ще бъдат отличени от Balkan Business Awards 2022

  23.03.2022 10:11  
Пазителите на традициите в занаятите ще бъдат отличени от Balkan Business Awards 2022

Пазителите на традициите и занаятите ще бъдат отличени от годишната церемония на Балканските Бизнес Оскари 2022, издава журито на осмото издание на престижните награди.
Мащабният форум
Balkan Business Awards  2022,
организиран от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън,
 ще се състои на
25.03.2022 г. в 5-звездния СПА хотел Регнум в Банско.
Обработката на метал и коването на желязо е един от най- старите занаяти в историята на човечеството, а изделията от ковано желязо са доказали своята функционалност и непреходност в модата.
Сред номинираните в престижния конкурс са „IRON Brothers“ – с 20- годишен опит в художественото коване, с изработка на уникални и неповторими изделия от ръчно ковано желязо, като полилеи, фенери, парапети, врати и други продукти за интериора и екстериора, които изглеждат модерно и в същото време създават чувство на уют. Изделия са без аналог в България и със своята красота и функционалност внасят допълнителен стил и класа в дома,офиса, хотела, заведението или градината. „Нека заедно да създадем един наистина висококачествен проект на всичко онова, което е в мечтите ви“, споделят „IRON Brothers“.
Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с
 партньорството на Посолството на Република България в Прищина,
Българската Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Македонската Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания  и други.

 Анкета

Избирате ли туроператор при пътувания?


Резултати