Новини Транспорт

Графикът с вълнуващи дестинации и оферти на Wizz Air за зима 2022/2023 вече е достъпен

   
Графикът с вълнуващи дестинации и оферти на Wizz Air за зима 2022/2023 вече е достъпен

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, обяви, че графикът с полетите ѝ за зима 2022/2023 г. от и до България вече е наличен. Местата са в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ на страхотни цени, така че сега е перфектният момент да стартирате плановете си за зимна ваканция. Пътниците могат да избират между богата селекция от 810 маршрута, 120 545 полета и 25 951 859 налични места в мрежата на Wizz Air за зима 2022/2023 г.

Ако вече мечтаете за една по-приказна Коледа в Париж и по-екзотична Нова година в Абу Даби, днес wizzair.com e идеалното място, за да ги планирате. Независимо дали търсите забавна семейна ваканция за празниците, незабравимо приключение с приятели, или бихте искали да изненадате любим човек с романтично пътешествие, сега е идеалният момент да направите своята резервация на wizzair.com или през мобилното приложение. Разнообразната маршрутна мрежа на Wizz Air разполага с подходяща дестинация за всеки – от колоритните столици Рим, Мадрид и Лондон до градовете, известни с едни от най-красивите коледни базари – Париж, Будапеща и Брюксел, където ще се сгреете с топъл шоколад и греяно вино.

Когато и да решат клиентите да пътешестват, Wizz Air любезно им напомня да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пасажерите и екипажа. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си и туристическия застрахователен пакет на авиокомпанията, който покрива Covid-19*. По този начин пътниците могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят или просто искат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, ще могат да направят нова резервация за нов полет на WIZZ по свой избор. Възползването от тези услуги, които са допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също така призовава пасажерите да проверяват редовно официалните институционални уебсайтове на страната, до която ще летят, за да се запознаят с най-актуалната информация, да проверят здравни документи, които се приемат, и всички приложими изисквания за пътуване. Тъй като условията за влизане варират от държава в държава, авиокомпанията полага постоянни усилия, за да улесни пътниците в запознаването със съответните правила за пътуване до желаната дестинация, като непрекъснато подобрява своята Карта за планиране на пътувания. Цветно кодираната карта, която вече е достъпна за използване и на мобилни устройства, се актуализира автоматично ежедневно и включва контролен списък със специфични за всяка държава изисквания за тестване, карантина и сертификати за ваксина.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати