Хотели

Курортът Мальовица планира ски съоръженията да работят на Великден

   
Курортът Мальовица планира ски съоръженията да работят на Великден

От курорта Мальовица обявиха, че ако метеорологичните условия позволяват, всички ски съоръжения ще работят в празничните дни на Великден. Припомняме, че курортите Банско, Пампорово и Боровец затварят до средата на месеца. Мальовица се очаква да бъде единственият курорт в България с работещи ски съоръжения на великденските празници.

„Мальовица е един от най-високо разположените планински курорти в България и поради това почти всяка година се радваме на дебела снежна покривка по-дълго от останалите места със ски писти. През уикенда валя нов сняг, за сега прогнозите вещаят снеговалежи и в средата на месеца и ако се сбъднат, ще можем да осигурим последни ски и сноуборд спускания за нашите гости по време на великденските празници.“ каза Янко Аврамов от курорта Мальовица.

От Мальовица предлагат специални промоционални пакети с нощувки за почивните дни около Великден, Деня на труда и Празника на българската армия. В случай на анулирани резервации, от курорта уточняват, че ще връщат платените депозити.

Пакетът „Светли великденски празници в Мальовица“ стартира с цени от 152 лева за двойна фамилна стая. В офертата са включени закуски и вечери на сет меню, както и специален празничен обяд в празничния 24 април.

„За четирите празнични дни сме организирали и забавна детска анимация, защото държим най-малките да останат с хубави спомени от планината и Мальовица. Нашите аниматори ще се погрижат да заобичат планината.“ каза Янко Аврамов.

В последните 2 години курортът Мальовица се превърна в предпочитано място за почивка на семейства с деца. Курортът дава начало на десетки планински маршрути, както и предлага поддържани ски писти с различна степен на трудност. През тази година от Мальoвица зарадваха своите гости и с новоизградената писта за спускане с шейни, която е подходяща и за така популярния в Европа тубинг. Непосредствено до съоръжението има специална ски лента, която изкачва желаещите до най-високата точка за спускане, а и осигурява връзка с обновения хотел „Мальовица“.

От курорта обявиха, че за пролетния и летния сезон са разработили и специални оферти за детски групи, като предлагат изгодни опции за зелени училища и летни лагери за ученици. Специални оферти се подготвят и по индивидуални запитвания за тиймбилдинг.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати