Транспорт

Поръчки за над 5,5 млн. лв. обяви летище София

   
Поръчки за над 5,5 млн. лв. обяви летище София

Изпълнението на инвестиционния план на концесионера на столичното летище вече е в ход, съобщиха от аеропорта. Поръчки с различен предмет и на различна стойност вече са публично оповестени на новия сайт на летището.

Процедурите за набиране на оферти са част от политиката на „СОФ Кънект“ за прозрачност и открита конкуренция при избор на изпълнители за различните инвестиции в аерогарата. Ремонт на летателното поле, комплексни консултантски услуги по закупуване и изграждане на нова система за управление на багаж, включително изготвяне на техническа спецификация, подготовка на част от площите Терминал 2 за изграждането на нови търговски обекти и доставка на превозни средства (в това число и електрически) са само част от обявените в сайта на летище София поръчки.

„Инвестиционната политика на „СОФ Кънект“ е насочена към повишаване на качеството на предлаганите услуги като това ще допринесе за по-доброто пътническо преживяване. Безопасността и обслужване от най-високо ниво са сред нашите приоритети, затова инвестициите в ремонти и нова техника са едни от най-важните“, това каза Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на летище София.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати