Новини Турагенции

BILLA Travel влиза в България

   
BILLA Travel влиза в България

Австрийската BILLA Travel влиза официално в България и вече предлага почивки на пазара, съобщи за Travelnews Иван Савов, представител на компанията у нас. Брошурата с предложенията вече се разпространява в магазините BILLA в цяла България, както е пуснат и сайтът http://Billatravel.bg. BILLA Travel е марката, с която у нас стъпва REWE Austria Touristik. Това е най-голямата туроператорска компания в Австрия, принадлежаща към европейското семейство на DER Touristik Group – туристическото подразделение на концерна REWE Group, осигуряващо перфектната почивка на над 7 милиона души годишно. 
С BILLA Travel получавате внимателно подбрани и винаги актуални предложения „от първа ръка“, без надценки „по веригата“ и без риск от „непредвидени ситуации“, каза Савов. BILLA Travel осигурява най-добрите цени в комбинация с перфектна организация и безкомпромисно качество.
"Освен това като клиенти на BILLA Travel имате повече от 100% сигурност за парите си, защото те са подсигурени с двойна гаранция: веднъж от австрийската държава чрез законово утвърдената защита срещу несъстоятелност и още веднъж от REWE Group – един от най-големите европейски концерни с годишен оборот от близо 75 милиарда евро", допълниха от фирмата.
 
Мирослав Иванов 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати