Заведения Новини Хотели

Хотел Jägerhof в Пловдив ще развива бирен туризъм

   
Хотел Jägerhof в Пловдив ще развива бирен туризъм

Хотел „Jägerhof“ ("Йегерхоф") в Пловдив ще развива бирен туризъм покрай разположената до него известна и единствена у нас баварска бирария със същото име. Това обяви за TravelNews Елица Колева, управител на четиризвездния комплекс, който е открит по време на пандемията в края на 2020 г. „Вече имаме групи, като предлагаме тур в бирарията с беседа за производството на бира и след това правим дегустации. Доста хора и туроператори ни запитват за бирен туризъм“, обясни тя. Фирми също започват да си правят тийм билдинги и събития в хотела със съчетание на обяди и вечери в баварския ресторант.

Хотел Jägerhof разполага с 60 помещения – стаи и апартаменти, като в тях може да бъдат настанени над 120 човека. В него има 5 конферентни зали – от малка с 10 места, до голяма със 100 места. Елица Колева съобщи, че от началото на годината се наблюдава възстановяване на туризма. Заетостта от януари до края на март надхвърля вече 50% на месечна база, подчерта тя. Основно идват бизнес гости – българи и чужденци, но през уикендите пристигат и много хора за туризъм в града. „Хората започват да пътуват, а фирмите да си правят събития, което е добре за възстановяването на бранша“, каза Колева. Според нея с увеличаването на полетите до Летище Пловдив ще нарасне интересът на чужденците към града.

Пловдив безспорно е задължителна дестинация, която през последните години динамично се превръща в притегателен център за все повече туристи, но и нещо повече - за такива, които избират града за свой дом и място за професионално развитие. Безброй са причините да посещавате Пловдив отново и отново, но от една година насам на местната карта ще откриете и допълнителна - новия символ на града - хотел „Jägerhof“.

Висок клас

Новопостроен в един от най-динамично развиващите се райони на града, Хотел „Jägerhof“ е сред първенците от висок клас. Модерният силует на хотелската сграда се отличава с един акцентиран компонент - страничните фасади са под формата на 3D ромбове - асоциация с баварското знаме и с едноименната автентична баварска бирария в съседство, превърнала се в кулинарен градски шедьовър на баварски специалитети и живо пиво, произведено на място. Сградата е още по-впечатляваща в тъмната част на денонощието, интересно осветена и силно открояваща се.

Хотелът е естествено продължение на любовта към храната и е за ценители на първокачественото пътуване и почивка. Стилният и елегантен архитектурен образ на сградата кореспондира и с атрактивния интериор. Това, което ще откриете в Хотел „Jägerhof“, е истинска наслада за сетивата - обстановка, изградена с много внимание, естествени материали и дизайнерска намеса. Дизайнът на хотела е изпипан дори в най-малкия детайл и е естетично издържан във всичките 60 помещения от висок клас и с последни технологични удобства - стандартен тип стаи, премиум клас и апартаменти. Това, което създава запомнящо се усещане, е създаденият най-вече уют, комфорт, съчетаващи лукс и обслужване, за да се почувствате на мястото си, посещавайки хотела.

Впечатляващата атмосфера ще ви превземе още със стъпването в хотела, където на партерния етаж ще ви посрещнат хармонията и усмихнатият персонал от рецепция, лоби бар, ресторант и фитнес център.

Бизнес насоченост

Хотелът освен подходящ за градски туризъм развива и своята бизнес насоченост. Организаторите на събития и мероприятия ще останат удовлетворени от самостоятелно обособения конферентен етаж, предоставящ 5 зали с различен капацитет - от 10 до 100 участници, с много естествена светлина и модерно аудио-визуално техническо обезпечаване, слънчево фоайе за кетъринг и прекрасна зелена тераса за чаша кафе или коктейлен аперитив, както и самостоятелно обособена зона със свободен достъп до компютър и принтер.

Високият клас шумоизолирани стаи и специално подбрани ергономични матраци ще посрещнат нуждите и ще отговорят на очакванията на всеки съвременен гост, осигуряващи неговото спокойствие и пълноценна почивка. Във всяка стая ще откриете удобства, като богато зареден минибар, ютия с дъска за гладене, сейф, който побира лаптоп, комплимент селекция чай и кафе.

В крак с модерните технологии телевизорът в стаята не е просто за гледане на определен канал. От менюто му имате възможност да си поръчате румсървис, да си изберете филм от специален каталог с нови заглавия, да гледате видеа в Youtube, да проверите сметката си. Дори може да изберете специална възглавница (хотелът предлага допълнителен избор от 7 вида висококачествени възглавници) или да поръчате лед за напитката си например - без дори да звъните на рецепция.

Усещането ви за спокойствие и уют ще продължи и на закуска. Разнообразието и качеството са на най-високо ниво. Има обособен шоу куукинг, където готвачите ще приготвят любимия ви омлет на момента и пред очите ви. Лоби барът на хотелът предлага богата селекция както на топли, така и на алкохолни напитки. Разнообразието е голямо, но препоръчваме да опитате някой от специалните авторски коктейли или аперитив от богатата уиски селекция. Ако сте любител на спорта, ще останете впечатлени от качественото фитнес оборудване във фитнес центъра, от най-висок клас. В Хотел „Jägerhof“ гостите ще усетят пълната функционалност, когато са далеч от дома - бърз и стабилен Wi-Fi и безплатен денонощно охраняем паркинг.

История на марката "Йегерхоф"


Брандът "Йегерхоф" е добре познат на пловдивчани, а и не само, от 2013 година, когато в Пловдив отваря първата баварска бирария, в която пивото се произвежда на място - зад бара, по автентична баварска рецепта. Поради големия интерес към бирата, която се произвежда, през 2016 г. фирмата открива и предприятие за производство на пиво в с. Житница, което да отговори на нарастващото търсене на баварското пиво под марка "Йегерхоф" в заведения и магазини в цялата страна. Междувременно съседният имот на бирарията в Пловдив, на който до този момент е работел магазин от верига хипермаркети, бива обявен за продажба, което прави възможно в непосредствена близост да бъде построен и хотелът.

Мирослав Иванов, Пловдив



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати