Новини Транспорт

Отпразнувайте пролетта в цветен Амстердам с удобните полети на България Еър

   
Отпразнувайте пролетта в цветен Амстердам с удобните полети на България Еър

Амстердам е една от най-красивите и цветни европейски дестинации, които всеки трябва да посети поне веднъж в живота си. Интригуващ и цветен, градът е особено пленителен през пролетта. Тогава постепенно улиците на Амстердам започват да оживяват и да се изпълват с все по-различни арт инсталации, активности, хора и велосипедисти. Пролетта е и сезонът, в който започват да цъфтят така известните холандски лалета. Единствено през тези месеци може да се насладите и приказните градини с лалета Кукенкоф, разположени в близост до Амстердам. Затова не се колебайте, а отпразнувайте пролетта, потегляйки към града на каналите, музеите и червените фенери.

С преминаването към лятно разписание, “България Еър” предлага още по-удобни ежедневни полети между София и Амстердам. Те се изпълняват всяка сутрин от 06:55 часа. Националният превозвач е и единствената авиокомпания, която изпълнява директни полети между София и Амстердам. Самолетни билети може да закупите онлайн на www.air.bg и през мобилното ни приложение Bulgaria Air, както и чрез офисите ни в страната и чужбина, както и през агентската мрежа.

В цената на всички билети на “България Еър” между София и Амстердам са включени всички летищни и горивни такси, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп, безплатен check-in и 4-степенно меню в бизнес класа или топли сандвичи и напитки в икономична.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати