Новини Хотели

Villa Vuchev във Велинград спечели световна награда

   
Villa Vuchev във Велинград спечели световна награда

Световната организация Global Tourism Awards отличи Villa Vuchev в категорията: BEST PRIVATE VILLA IN BULGARIA 2022, съобщиха от компанията. Всяка година международно жури оценява номинираните хотели и награждава най-добрите в бранша. По повод на спечеленото отличие, генералният мениджър на Villa Vuchev Ивайло Николов коментира:
„За нас е голяма гордост да получим тази престижна награда. Тя отразява непрекъснатия ни стремеж да предоставяме изключително обслужване, което надминава очакванията на нашите гости. Тази висока оценка ни стимулира да продължим усилията на екипа на Villa Vuchev за налагане на нашия различен луксозен туристически продукт на българския пазар. Това е и признание за над 100- годишната туристическа дестинация Велинград, която не случайно е официално призната за СПА столица на Балканите“.
VILLA VUCHEV е петзвездна елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград. Тази луксозна вила се намира в красивата Родопи планина на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.
VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс Global Tourism Awards в категорията BEST LUXURY BOUTIQUE VILLA за 2021 г. През годините печели редица отличия от световни, регионални и български класации.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати