Хотели

Къмпинг Градина започва да приема първите си гости още на 13 май

   
Къмпинг Градина започва да приема първите си гости още на 13 май

Лятото тази година започва още на 13 май – когато и “Къмпинг Градина” ще отвори своите врати за всички морски ентусиасти, които нямат търпение да се насладят на първите слънчеви лъчи от плажа. Луксозният къмпинг, който от години радва поколения къмпингари и ценители на качествената морска почивка, тази година ще започне да посреща първите си гости още от 13 май, а официалното откриване на сезона е планирано за 28 май.

И този сезон всеки ще може да избяга от градската суматоха и да се наслади на релакс в луксозни бунгала с избор на гледка, или пък да паркира своята каравана на водоснабден и електрифициран парцел за цялото лято.

Морските къщички в “Къмпинг Градина” предлагат всичко необходимо, за да гарантират на своите гости перфектно изживяване. Всяко луксозно бунгало разполага с една или две спални, изцяло оборудвана кухня, елегантна баня и тераса с барбекю, където всеки може да си приготви вкусна вечеря, наслаждавайки се на залеза. За всички, които искат да се отдадат единствено на блажена почивка, без да готвят, на разположение в комплекса има различни заведения и ресторанти за хранене.

Едно от големите предимства на къмпинга е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите, а гостите на бунгалата могат да ползват безплатно чадърите и шезлонгите на плажа.

Усещането за морско безвремие в “Къмпинг Градина” може да се съчетае с многобройни развлечения като плажен волейбол, каране на сърф, уиндсърф или практикуване на други водни спортове. А от хранителния и спортния магазин в самия комплекс на къмпинга всеки може да си набави всичко, от което има нужда за спокойната си почивка.

Повече информация за “Къмпинг Градина” и как да направите своята резервация ще откриете на campinggradina.com, както и в социалните мрежи на къмпинга във Facebook и Instagram.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати