Транспорт

Летище София търси строители за основен ремонт на паркинга на Терминал 2

   
Летище София търси строители за основен ремонт на паркинга на Терминал 2

Предвиждат се повече паркоместа за пътуващите. Операторът на столичното летище „СОФ Кънект“ планира основен ремонт на покрития паркинг на Терминал 2 и нови открити зони за паркиране в района на летището. За целта компанията търси изпълнители, които да ремонтират съществуващия паркинг на втория терминал и да проектират четири открити паркинга – един постоянен и три временни.
За да не се прекъсва дейността на летището и пътуващите да използват пълноценно услугите на паркинга, за да получат най-доброто пътническо преживяване, по време на строителните дейности се предвижда временно затваряне на определени сектори от паркинга и организация на движението.
Право на участие в търга за избор на строител имат всички български и чуждестранни физически или юридически лица, регистрирани по реда на Търговския закон. Заинтересованите страни следва да заявят участие в процедурата по имейл: [email protected] в срок до 3 календарни дни от датата на публикуване. Те ще получат пълен комплект документи за участие, след подписване на Декларация за конфиденциалност. Повече информация за процедурата и срокове за кандидатстване може да намерите на официалния сайт на летище София – www.sofia-airport.eu, раздел „Поръчки“.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати