Новини Турагенции

Над 350 българи ще се забавляват на Mega Paralia Festival

   
Над 350 българи ще се забавляват на Mega Paralia Festival

Паралия Kатерини е едно от атрактивните градчета на гръцкото крайбрежие. Известно е с красивите си плажове, невероятни гледки и не на последно място с нощния си живот. Имeнно поради тази причина тази година ще е дом на Mega Paralia Festival. Събитието е запазена марка на туроператора „Мистрал травел“, като се завръща в пълна сила през юни. Фестивалът започва на 9 юни и обещава 4 дни, изпълнени с незабравими емоции и много веселба.

„Фокусът на фестивала Mega Paralia е да се съчетаят, спорт, забавление и почивка – идеалният дълъг уикенд!“, разказа пред TravelNews Борис Карагеоргиев, управител на „Мистрал травел“.

Туроператорът предлага автобусна екскурзия до Паралия Катерини на цена от 289 лв. на човек Пакетът включва транспорт в модерен климатизиран автобус, 3 нощувки в избрани от клиента хотели, 3 закуски и вечери, представител на агенцията по време на целия престой и медицинска застраховка. Същинското забавление обаче се състои в организираните от „Мистрал“ събития. По време на дългия уикенд ще има 6 партита, както на плажа, така и в нощни клубове и ежедневни спортни активности на плажа.

„Работим с някои от най-горещите клубове в Гърция -  например Mandala и Gold Club. А за спортните активности за поредна година се доверяваме на професионалист, с който работим от години. Като цяло фестивалът е перфектната възможност за млади и активни хора“, изтъква Карагеоргиев. Интерес към събитието винаги е имало, като пикът беше през 2019 г. „Преди пандемията имахме около 600-700 човека. По време на пандемията желаещите драстично намаляха, но хората отново се завръщат към гръцкото крайбрежие. За такъв тип събития имаме над 350 вече записани“, обясни управителят на „Мистрал травел“.

Карагеоргиев отчита повишени резервации като цяло за Гърция, не само за младежкия фестивал в Паралия Катерини. Сред най-популярните дестинации на компанията са Халкидики, Закинтос и Корфу.

Борис Карагеоргиев е убеден, че предстоящият летен сезон ще е успешен, тъй като хората вече могат да пътуват свободно. „Туризмът се възстановява доста мащабно и има голям интерес за това лято. Хората вече не се притесняват от Covid и се записват за летните си почивки, а и за по-далечни месеци без притеснения от мерки и затваряния“, изтъкна той.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати