Новини Събития

Изложение за здравен туризъм в Азербайджан кани безплатно български участници

   
Изложение за здравен туризъм в Азербайджан кани безплатно български участници

MediHelp International, неправителствена организация за подпомагане на здравеопазването в България, кани родни фирми да се включат безплатно в едно от най-големите световни изложения за здравен туризъм Hestourex 2022, което ще се проведе в периода 22-26 юни 2022 г. в Баку, Азербайджан. Това обяви за TravelNews Улиана Канели, президент на сдружението, което сформира българска делегация. Организаторите поемат разходи за самолетни билети, хотел, трансфери и таксите за участие. Фирмите могат да бъдат болници, клиники, стоматологични кабинети, туроператори и други от областта на здравния туризъм. От азербайджанска страна ще одобрят кандидатите и ще поемат разноските, обясни Канели.

В срок до 25 май 2022 година, желаещите трябва да да попълнят регистрационната форма намираща се на https://hestourexazerbaycan.com/EN/HOSTED/ и да изпратят копие на мейл адрес: [email protected]. Повече информация за изложението може да откриете на www.hestourexazerbaycan.com

Българската MediHelp International (medihelpinternational.eu) е партньор на международната организация Global Healthcare Accreditation. Те са сред участниците на събитието и ще съдействат при организирането на бизнес срещите на родната делегация по време на изложението и при някои логистични услуги в съответствие с програмата.

В отделните панели на конференцията ще се обърне внимание върху различни елементи и участници от непрекъсваемия процес medical travel care continuum.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати