Транспорт

Wizz Air празнува 18-и рожден ден днес със страхотна отстъпка от 18%* за всички

   
Wizz Air празнува 18-и рожден ден днес със страхотна отстъпка от 18%* за всички

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес празнува 18 години в небето със страхотна отстъпка от 18%*. Офертата по повод рождения ден на превозвача е валидна за всички полети и всички резервации, направени на днешна дата, 19 май, на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ при неограничен период на пътуване.

Първият полет на Wizz Air излита преди точно 18 години – на 19 май 2004 г., от Катовице до Лондон Лутън. Оттогава Wizz Air успя да спечели доверието и лоялността на над 250 милиона пътници и да увеличи флотилията си до 154 самолета Airbus, въпреки предизвикателните пандемични времена. Това е една от най-младите флотилии в Европа със средна възраст от 5 години – фактор, който спомага за това днес Wizz Air да е една от най-устойчивите авиокомпании в Европа**.

Ако все още не сте планирали лятната си ваканция и се чудите коя интригуваща дестинация да изберете, днес е моментът да посетите wizzair.com и да отпразнувате рождения ден на компанията, като направите резервация на изгодна цена. Офертите стартират от цени от само 17.63 лв.***. Изберете някои от слънчевите гръцки маршрути в мрежата на авиокомпанията и хванете страхотен тен на плажовете в Миконос, Корфу и Крит или пък изненадайте любим човек с луксозно изживяване в някоя от най-екзотичните дестинации на WIZZ като Ница или Дубай – сега е моментът. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че празничната отстъпката от 18%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо и горещо приключение.

Паулина Госк, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air, коментира: „Днес празнуваме 18-ия рожден ден на Wizz Air и сме щастливи, че нашето символично навършване на пълнолетие подобно на реалното в живота ще открие много нови хоризонти пред нас. През последните 18 години нашият професионален и мотивиран екип даде възможност на милиони пътници да видят красотите на Европа и отвъд, и да осъществят пътуванията на мечтите си на ниски цени. Ние сме амбицирани да продължаваме да разширяваме мрежата си и да правим пътуването със самолет все по-достъпно за все по-голям брой хора.“



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати