Новини Хотели

Новият хотел Сити в Петрич разчита на бизнес туристите

   
Новият хотел Сити в Петрич разчита на бизнес туристите

Най-новият бутиков хотел в Петрич – „Сити“, разчита на бизнес туристите и на гостите за опознаване на региона. Това обяви за TravelNews Татяна Петкова, управител на тризвездния комплекс. Според нея основно идват българи, но вече и гърци. „За март, април и май наблюдаваме голяма заетост след отпадането на ограничителните мерки“, посочи Петкова. През седмицата пристигат предимно българи в командировка. В Петрич има доста фирми, бизнес и предприятия. „Ние разчитаме много на бизнес туристите, за разлика от Сандански, където основно отиват на туризъм и почивка“, коментира Петкова. През уикендите обаче в Петрич идват и гости за посещения на Рупите, крепостта „Хераклея Синтика“, планината Беласица, Мелник и др.

Хотел „Сити“ е изискан бутиков хотел, разположен на тихо и спокойно място в непосредствена близост до центъра на града. Престоят в елегантно обзаведените и просторни стаи, дава уединение, комфорт и лукс. Хотелът е идеалното място за вашите лични и специални моменти, бизнес пътувания или туристически обиколки на региона. Той разполата с 27 помещения за настаняване - двойни делукс стаи, двойни ВИП делукс стаи, президентски апартаменти, двуспални апартаменти и двойни икономи стаи.

Дизайнът на стаите и общите части е модерен и изтънчен, всяко помещение е проектирано с усещане за изисканост и мекота на цветове и линии. За пълноценната почивка предлагат изключително комфортни легла, пухени завивки и луксозно спално бельо. Всички стаи са оборудвани с бюро, модерни и удобни столове, отворени гардероби, самостоятелна баня , климатик, телевизор, телефон с вътрешна линия. При поискване, на разположение за клиентите на рецепция са сешоар, електрическа кана, ютия и маса за гладене. Хотелът предлага безплатен паркинг и  Wi Fi за своите гости.

Хотел „Сити“ е собственост на фирмата „Си 5 Трейд“ ООД. Собственици са Силвия Парапунова, Ива Парапунова и Доста Божкова. Управител на компанията е Елена Андонова, показва справка в Търговския регистър. Бащата на сестрите Парапунови – местният бизнесмен Валентин Парапунов, и другият бизнесмен Атанас Божков (съпруг на Доста Божкова) изграждат първия СПА хотел в местността Рупите.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати