Новини Хотели

Хотел Медите в Сандански ще има нови 17 вили

   
Хотел Медите в Сандански ще има нови 17 вили
Съществуващите вили в комплекс \"Медите\" в Сандански постоянно са заети
  Снимки: Медите

Хотелският комплекс „Медите СПА Резорт“ в Сандански ще разполага със 17 нови вили за настаняване на туристи. Това съобщи за TravelNews собственикът Арбен Караджа. Те ще бъдат готови през август, за когато е планирано официалното откриване. Вилите ще бъдат семейни с три или с четири спални и кухненски бокс. Всяка ще има самостоятелно джакузи с минерална вода, обясни Караджа. Покрай тях се изгражда нов голям детски басейн, който също ще бъде с минерална вода. До момента в комплекса имаше 8 вили, като с новите общата бройка ще достигне 25. Съществуващите са с една, две и три спални, като в тях също има кухненски бокс.

„Решихме да инвестираме в нови вили, защото в пандемията най-много се търсеше самостоятелното настаняване в къщи. Тенденцията продължава и в момента. Съществуващите къщи са постоянно заети“, коментира Арбен Караджа. Вилната зона разполага с многобройни кътове за сядане на открито, самостоятелен басейн с минералана вода на открито само за вилната зона, шезлонги, бар-басейн.

„Медите СПА Резорт“ е петзвезден комплекс, който се намира във вилната зона на Сандански с прекрасна панорамна гледка към града и Пирин планина. Разполага със 73 делукс и премиум стаи, 9 Junior Suits и 4 Luxury апартаменти - общо 86 помещения, в които могат да се настанят 180 човека с възможност за настаняване на деца или трети възрастен в по-голямата част от помещенията. Комплексът разполага с конферентна зала с 200 места и с пълно техническо оборудване – идеално място за бизнес срещи, семинари, мероприятия и тържества. На разположение на всички гости са три външни минерални басейни, вътрешен минерален плувен басейн, две външни джакузита, инфинити бар, VIP бар, СПА център, фитнес, игрище за мини футбол, еко и велопътека за любителите на еко туризма и колоезденето. На територията на комплекса са разположени ресторант и механа, които предлагат средиземноморска и европейска кухня, лоби бар, лятна градина и нощен клуб.

СПА центърът е оборудван съгласно най-новите технологични изисквания и предлага огромно разнообразие от релаксиращи терапии, козметични процедури с възстановителен ефект и благотворно влияние върху духа и тялото. Той разполага със зона за релакс, парна баня, финландска сауна, билкова сауна, йодна стая, турска баня (хамам), тропически душ и минерален басейн. В зоната се предлага широко разнообразие от терапии и масажи с първокласна козметика и био-продукти.

Собственикът на хотел „Медите“ Арбен Караджа купи през миналата година и петзвездния „Макси парк хотел и спа“ във Велинград, който е реновиран. Той притежава още апарт хотел „Ботаника“ в Сандански, строителната фирма „Роял хилс резидънс“ и др. фирми.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати