Събития

Среща на бизнеса във Варна и региона организира Капитал на 27 май

   
Среща на бизнеса във Варна и региона организира Капитал на 27 май

Вестник "Капитал" организира "Среща на бизнеса във Варна и региона", която ще се проведе на 27 май от 09:45 ч. в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, Златни пясъци. За присъствие на място е необходима предварителна регистрация. Моля да попълните формата за билет "Присъствие на място".

Събитието ще се излъчва на живо в Youtube канала на "Капитал", на страницата на Capital Live, както и на Facebook страницата на "Капитал". 

За гледане онлайн и да получите достъп до допълнителни материали покрай събитието, трябва да се регистрирате за "Онлайн билет" тукМожете да зададете въпросите си към гостите тук.
В рамките на събитието “Капитал” и “Ардес”, генерален партньор по награждаването на победители в класация "Гепард", ще отличат най-динамичните малки и средни предприятия за област Варна. “Капитал” публикува класацията “Гепард” като специално издание от 15 години.

Сред темите на събитието са:

  • Бъдещето на туризма по Черноморието
  • Устойчивите бизнеси или как се развиват зелените тенденции
  • Бизнесът край морето: кораби, риболов и изобщо Черно море като ресурс

"Капитал Градове" е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати