Новини Събития

ББР ще представи продуктите си за бизнеса в Сливен

   
ББР ще представи продуктите си за бизнеса в Сливен

Българската банка за развитие (ББР) и водещата туристическа медия на България TravelNews организират семинар в Сливен за представянето на новите продукти в подкрепа на бизнеса, включително за хотелиери и ресторантьори. Партньор и домакин на събитието е Община Сливен. Семинарът ще се състои на 27 май 2022 г. (петък) от 10.30 ч. в зала "Мая" на Община Сливен. В него ще участват експерти от ББР, на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), Индустриална стопанска асоциация – Сливен, Асоциацията за индустриален капитал в България, представители на бизнеса, хотелиери и ресторантьори. 

Банката за развитие ще представи възможностите за директно финансиране на засегнатите от пандемията и войната микро-, малки и средни фирми. Новите програми ще помогнат на бизнеса, включително стартиращи фирми, да посрещнат своите нужди, да се справят с просрочени задължения и да облекчат текущите си плащания към финансови институции.  

Семинарът в Сливен е последният от поредицата 15 събития, които се провеждат в цялата страна. В събитието ще участват още представители на бизнеса от Нова Загора, Жеравна, Котел и други. 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати