Новини Събития

Аквапаркът в Слънчев бряг започна да работи

   
Аквапаркът в Слънчев бряг започна да работи

„Екшън Аквапарк“ (Action Aquapark) в Слънчев бряг от днес (28 май 2022 г.) отвори врати за новия летен сезон, съобщи за TravelNews Пролет Ганева, експерт „Маркетинг и продажби“ в комплекса. Работното време ще бъде от 10 до 17 ч. до 10 юни. Цената е 39 лв. за възрастни, а за деца до 1.30 метра – 20 лв. на ден. След 10 юни входът става съответно 49 лв. и 25 лв. 

„Екшън Аквапарк“ е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на Слънчев бряг. Той е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. От годините на своето създаване не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията. „Екшън Аквaпарк“ има единствената по рода си пързалка в България - най-високата (20 метра в небето) и най-дългата (165 м) атракция с изкачване и спускане – Uphill Water Coaster. Освен това най-бързата пързалка “Свободно Падане“, подканяща ви да се спуснете с близо 70 км/ч; най-стръмната - високата 18 метра в небето „Камикадзе“ и динамичната „Ниагара“. 

Атракционният парк се нарежда сред главните туристически атракции за българските и чуждестранни гости, които избавяйки се от горещите летни дни, потъват в един чудесен и неповторим воден свят на много смях, веселие и усмивки. Всеки, които желае да преживее нещо различно и истинско, тук винаги е добре дошъл. В него се включват повече от 30 различни видове съоръжение, подходящи за хора от всякаква възраст и които ще ви донесат много приятни усещания и ще ви подарят незабравими мигове. 

Особено интересен е и Приключенският остров, където ще трябва да си припомните вашите катерачески способности и да разчитате на уменията си по плуване, да изострите чувството си за ориентация, след като попаднете в лабиринта от тунели, да се опитате да избягате от множеството клопки и капани и да преминавате по въжени мостове. Това определено си е уникално изживяване. Или пък можете да се наслажвате на времето си на почивка като се излегнете удобно върху надуваем ринг и се носите безгрижно по Ленивата река. 

Не пропускайте да посетите и Черната дупка, динамичната Ниагара, Туистър и още много други. Изградена е и специална Детска зона, която е същински рай за малките деца, жадни за приключения и веселие. Тя е добре обезопасена и няма място за безпокойство сред родителите. За допълнителната сигурност и безопасност на посетителите на водния парк се грижи и екип от спасители.  

Габриел Драгиев 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати