Новини Събития

Сънсет Аквапарк в Поморие е отворен за туристите

   
Сънсет Аквапарк в Поморие е отворен за туристите

„Сънсет Аквапарк“ в Поморие вече е отворен и посреща туристи, съобщи за TravelNews Ваня Илиева, финансов мениджър в компанията. Работното време е от 10 до 18.30 ч. Цената за посещение цял ден е 40 лв. за възрастни, а за деца до 1.30 метра – 20 лв. Полудневните карти са съответно 30 и 15 лв., обясни Илиева.

„Сънсет Аквапарк“ е най-новият и атрактивен комплекс за водни забавления у нас. 32-те водни пързалки го поставят на лидерска позиция по брой съоръжения сред водните паркове в Европа. Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение: водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра, зелени площи за плаж и релаксация. Разположен е само на 150 метра от хотелски комплекс „Сънсет Ризорт“, в началото на град Поморие.

Пързалките са от най-модерен тип, изключително сигурни и надеждни. Произведени от ARIHANT, най-утвърдената в световен мащаб фирма, с действащи над 15 000 съоръжения.

„Сънсет Аквапарк“ е царство на забавлението, летните емоции и незабравимите преживявяния. С голямото разнообразние на видовете пързалки: релаксиращи, събуждащи сетивата или екстремни, той няма аналог сред подобните съоръжения. 17 от най-атрактивните пързалки тръгват от една просторна и модерна сграда, с всички удобства в нея. Неустоимо притегални са пързалките Mini Pendulum, Кamikaze, Free fall, Twister slide 1, Twister slide 2, Without Gravity, Crazy Downhill, Tyfhoon Tunnel и The Spiral. В „Сънсет Аквапарк“ ще изпитате удоволствието от двете най-дълги пързалки на балканския полуостров, всяка по 150 метра. Съоръженията са с различна степен на трудност, подходящи за семейства с деца, за младежи, както и за любители на по-релаксиращи водни забавления. Общата дължина на пързалките е над 1120 метра.

Атракциите са създадени с цел да предизвикат много усмивки. За любителите на релаксиращите пързалки е изключителната по рода си водна игрална система Multipurpose Water Play System, съчетаваща 6 платформи, както и пързалките „Сънсет“.

Специално е помислено и за най-малките. Изградената детска водна игрална система предоставя забавни игри и веселие.

Габриел Драгиев



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати