Новини Събития

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща

   
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща

Любимото на хиляди български тийнейджъри турне „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour” се завръща с 300. След 2-годишна пауза едни от най-успешните български изпълнители ще завладеят най-голямата музикална сцена на открито, за да зарадват феновете на модерната българска музика с нови проекти и множество музикални изненади. 
Звездите на грандиозното музикално шоу ще стартират своето завръщане с пълна сила с пилотен концерт в Пловдив, в парк „Лаута“, на 16 юни. Следващата спирка на турнето е на Морската гара в град Бургас,  на 7 юли и по традиция - грандиозният финал на „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour” ще завладее София, на 10 септември, на площад Княз Александър Батенберг. 
На голямата сцена на „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour“ тази година ще излязат едни от най-успешните и обичани популярни български изпълнители - Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, чийто хитове ще бъдат придружени от завладяващите танци на балет NOVA. В турнето ще се включат и специални гост-звезди от чужбина - рапърите от Северна Македония 2Bona, които са добре познати на българските фенове с дуетната си песен с Криско „GORILLA“ и хита си от последните месеци „HIENA“. 
Много игри, забавления и вълнуващи изненади ще очакват всички подранили фенове още преди началото на всеки един от концертите, част от „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour”. Специално за любителите на завладяващите вкусове, които искат да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, Coca-Cola Original Taste пристига в новa компактна рециклируема опаковка от 300 мл., за да освежава музикалните почитатели по време на концертите.


Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати