Новини Транспорт

Wizz Air днес с 20% отстъпка на полетите до и от Италия

   
Wizz Air днес с 20% отстъпка на полетите до и от Италия

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, предлага супер изгодна отстъпка от 20%* днес за полетите си до и от Италия. Промоцията е валидна завсички пътници и за избрани полети с дата до 31 юли 2022 г. За да се възползват от офертата, клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Към момента Wizz Air предлага редовни полети от София до 6 италиански дестинации – Рим, Милано, Катания (Сицилия), Неапол, Болоня и Бари.

Италия е една от най-популярните туристически дестинации в света. Тя е страна, която омагьосва! Само, който още не я е посещавал, не иска да се връща там отново и отново. Магическата и оживена атмосфера, която предлага всяко италианско градче, превъзходната местна кухня, богатата история и култура на тази страна, италианската музика, италианската мода са само част от причините човек да обиква Италия от първия досег с нея. 

Ако все още не сте били в Рим, Милано, Бари, Неапол или Сицилия, или пък сте били и искате да се върнете, сега е моментът за резервация на wizzair.com.Отстъпката от 20%* за избрани полети от и до Италия е валидна до полунощ днес, 1 юни. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите вълнуващо пътешествие. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат лесно да променят своята резервация.

Wizz Air също така призовава пасажерите да проверяват редовно официалните институционални уебсайтове на страната, до която ще летят, за да се запознаят с най-актуалната информация, да проверят здравни документи, които се приемат, и всички приложими изисквания за пътуване. Тъй като условията за влизане варират от държава в държава, авиокомпанията полага постоянни усилия, за да улесни пътниците в запознаването със съответните правила за пътуване до желаната дестинация, като непрекъснато подобрява своята Карта за планиране на пътувания. Цветно кодираната карта, която е достъпна за използване и на мобилни устройства, се актуализира автоматично ежедневно и включва контролен списък със специфични за всяка държава изисквания за тестване, карантина и сертификати за ваксина.
 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати