Новини Събития

Disney World в Орландо представя ново влакче за пазителите на галактиката

   
Disney World в Орландо представя ново влакче за пазителите на галактиката

Обновлението на тематичните паркове Walt Disney World по случай 50-годишнината на компанията носи голяма радост за почитателите на “Пазители на галактиката”. Освен специални декорации, невероятни шоу програми, изключителен мърчандайзинг и обновено гастрономическо меню, за гостите са предвидени нови атракции, които обещават да зарадват любителите на високия адреналин.

Паркът EPCOT откри най-голямото влакче в  Walt Disney World. То е една от най-дългите атракции на закрито и ще ви пренесе в напълно различен свят. Този, който познавате от филмите с Крис Прат.

TravelNews ще представи новото влакче и атракции директно от Орландо, когато ще бъде официалното откриване. Главният редактор на медията Мирослав Иванов е поканен на събитието и ще ги покаже за българската публика и пътуващите до САЩ туристи. Това ще се случи по време на откриването на туристическото изложение IPW 2022.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind е много повече от влакче за повишаване на адреналина. В изграждането му са вложени много вълнуващи технологични решения. Неслучайно осъществяването на проекта отнема почти 6 години.

Първото нещо, което ще привлече погледа ви в парка EPCOT, е огромният Starblaster, поставен на входа. Това е първата пълноразмерна версия на кораба.

След като го огледате внимателно от всички страни, не се колебайте да влезете в сградата. Там ви очакват много изненади.

В първото помещение ще видите нещо като планетариум, където може да откриете приликите и разликите между галактиката Ксандър и планетата Земя.



Следва галерията Ксандър. Тя представлява музей, в който може да научите подробности за културата на планетата.

Идва ред на една от най-впечатляващите технологии към днешна дата - Cosmic Generator. Сцени с митичните пазители ще ви приканят да поемете на вълнуваща мисия за спасяване на галактиката. Готови ли сте да се качите на влака? Трябва - иначе галактиката е загубена!

Друга голяма радост за феновете на Marvel, Крис Прат, Зоуи Салдана и Глен Клоуз е възможността да влязат в техните обувки. За целта е създадена специална атракция.

Запътвайки се към Walt Disney World, бъдете готови за компилация от хитови песни. Създателите на проекта са се постарали да подберат най-добрите 6 от 100 възможни.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати