Новини Транспорт

Turkish Airlines пуска интернет в самолетите вече от гейт до гейт

   
Turkish Airlines пуска интернет в самолетите вече от гейт до гейт

Turkish Airlines въвежда подобрена интернет услуга на борда на самолетите си с цел да осигури още по-добро изживяване за своите пътници. Авиокомпанията предлага достъп до интернет по време на своите полети от 2011 г. насам. До сега услугата бе активна само когато самолетите достигнат минимална височина от 3500 м. Но днес вече интернет услугата ще бъде налична от затварянето на вратите при излитане на самолета до отварянето им при кацане, благодарение на най-новата актуализация и въвеждането на интернет системата „От гейт до гейт“ (Gate to Gate). 
 
Председателят на борда и изпълнителния комитет на Turkish Airlines проф. д-р Ахмет Болат сподели мнението си за новата технология:„Щастливи сме да разширим зоната на интернет покритие. Като авиокомпания, която лети до повече страни от всяка друга , ние продължаваме да развиваме нови технологии, за да предоставим на своите пътници най-доброто от виртуалния свят, точно както правим с реалния.” 
 
Turkish Airlines стартира въвеждането на услугата Gate to Gate през май на борда на общо 131 самолета и планира да разшири обхвата на тази услуга с още самолети, като поетапно тя ще стане налична в цялата флотилия на авиокомпанията.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати