Транспорт

Ryanair ще лети от София до 34 дестинации през зимата

   
Ryanair ще лети от София до 34 дестинации през зимата

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви най-големия си график за България - "Зима 22/23". В него са включени дестинации като Виена и Мадрид, с което броят на зимните маршрути на Ryanair от и до България се увеличава до 34.

С 90 бази и над 2500 маршрута, работещи в 36 европейски страни тази зима, Ryanair продължава да стимулира възстановяването на трафика и да създава работни места в Европа. Нарастващият флот от нови самолети Boeing 737 "Gamechanger" изгарят 16% по-малко гориво и са с 40% по-малко шумни, като същевременно добавят 4% повече места.

По повод обявяването на графика си за предстоящата зима, Ryanair стартира разпродажба на места с налични цени от €19,99 по новите маршрути за пътуване от октомври 2022 г. до март 2023 г. 

"Като авиокомпания номер 1 в Европа, Ryanair с удоволствие обявява график "Зима 22/23" за България с 34 маршрута до популярни дестинации в цяла Европа, като Лондон, Дъблин и Кьолн. Въпреки че този график предлага богат избор, търсенето нараства бързо, така че клиентите трябва да резервират своите зимни бягства 22/23 от рано, за да осигурят възможно най-ниските цени", каза Джейсън Макгинес, търговски директор на Ryanair.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати