Хотели

Иновативна технология в СПА хотел край Пловдив прави водата в басейните кристално чиста

   
Иновативна технология в СПА хотел край Пловдив прави водата в басейните кристално чиста

Много пъти сме казвали, че на почивка трябва да се тръгва винаги с усмивка. За да ви е още по-комфортно и приятно, надградихме пречистващата система за водата на вътрешните ни басейни в "Парк и СПА Хотел Марково". Промяната е факт от май 2022 г. и с радост ви го съобщаваме, защото малко хотели в Европа могат да се похвалят с тази иновация.

Така вашата почивка при нас ще е още по-весела и спокойна!

Винаги сме се опитвали да анализираме нуждите ви и да предложим условия, които в максимална степен отговарят на изискванията ви. Така открихме решението, което ще гарантира вашата незабравима семейна почивка с безброй хубави моменти около басейните! Новата ни пречистваща система за вода ще се погрижи да се отпуснете блажено и уверено.

С нейна помощ дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от познатия мирис на хлор.

Пречистващата система за водата се грижи за хигиената и неповторимото ви изживяване в четирите ни вътрешни басейна. Напомняме, че те са с температура от 32°C до 36°C, и са притегателно място както за възрастни, така и за най-малките (2 басейна са създадени специално за деца и са с водни атракции).

За да бъдем лидер в семейния СПАтуризъм, са нужни много усилия и средства, а с новата си пречистваща система за водата направихме всичко възможно да предоставим услугата на най-високо ниво. Горди сме, че с иновацията се нареждаме до най-добрите в стария континент.

Как работи пречистващата система?

Пречистващата система със солна електролиза, йонизация и хидролиза е иновативно решение, което помага да се заменят тежките химически препарати с екологична алтернатива и да се предостави хигиена по изключително умел и безвреден начин.
Така бактериите и вредните микроорганизми се пречистват без човешка намеса. Посредством солната електролиза водата се насища с естествен хлор, който се съдържа в солта. Процесът на стерилизиране е по-натурален и безвреден за организма. Чрез хидролиза се разделя водната молекула и се задействат вторични реакции, произвеждащи йони с дезинфекцираща активност: озон, водороден пероксид и др. Йонизацията допълва хидролизата и солната електролиза и благоприятства качеството на водата.

Иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи, но без добавяне на никакви вредни химикали: хлор, бром и други.

Резултатът е налице – басейни, които са приятни за плуване, игри и релакс. Чист въздух, който не дразни очите и гърлото. Наслада за кожата, без алергични реакции.

4 вътрешни басейна на ваше разположение

С иновативната пречистваща система се стерилизира водата в четирите ни вътрешни басейна. Така ако сте имали някакви притеснения за миризмата на хлор или за качествата на водата, те вече могат да отпаднат напълно.
Грижим се за вашето удовлетворение и вярваме, че новият начин за пречистване ще допринесе за повече усмивки по лицата на нашите гости. Подобни решения, ориентирани към здравето и комфорта, са много важни за нас, имайки предвид, че по-голямата част от гостите ни са семейства с деца. Знаем, че организмът на най-малките е особено чувствителен и е важно те да се забавляват в чиста вода, без да изпитват раздразнение от препаратите или ароматите ѝ. Хотелът ни е едно от най-предпочитаните места за семейства с деца, а сега ще го направим и още по-добро и безопасно място.
Най-хубавото е, че процесът е под постоянен мониторинг и пречистващата система работи 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Така се гарантира хигиена и сигурност както за почиващите, така и за персонала.

Новата пречистваща система за водата във вътрешните басейни е екологично решение, вдъхновено от модерните технологии и от предпочитанията и нуждите на скъпите ни гости. Уверяваме ви, че сме подготвили още много удобства и изненади, за да бъде всяка ваша почивка разкошно изживяване.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати